Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά της Αργούς για τις “Άσπρες Πεταλούδες”

Σε ένα πολύ θερμό και συγκινησιακό περιβάλλον, έγινε το Σάββατο και την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και στο κλειστό της Πορταριάς το τουρνουά, που διοργάνωσε  ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την ενίσχυση του ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των ανδρών  ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ενώ η δεύτερη μέρα διεξήχθη στο κλειστό της Πορταριάς με αγώνες γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ/ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ.

Από τη  μεγάλη προσέλευση κόσμου συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα γραφικής ύλης, χαρτικών και τροφίμων, η οποία στη συνέχεια αποδόθηκε στο ίδρυμα για την ενίσχυση του δύσκολου έργου, το οποίο επιτελεί.

Πριν την έναρξη του αγώνα τα παιδιά του ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να χαρούν από κοντά το άθλημα του βόλεϊ, μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο  και παίζοντας μαζί με τους αθλητές της  ΑΡΓΟΥΣ. Τους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα καθώς επίσης και μπλουζάκια της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, κα Δωδοθέα Κολυνδρίνη, και ο Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας, κ. Γιώργος Καλτσογιάννης.

O πρόεδρος του ιδρύματος, κ. Θανάσης Μπακαλιάνος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας για την οικονομική στήριξη του τουρνουά, τον ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ για την παροχή των γηπέδων, τους χορηγούς του τουρνουά, ΕΨΑ αναψυκτικά, μήλα ZAGORIN, το Market in, τη ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ για την παροχή υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, τις συμμετέχουσες ομάδες ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ/ΛΑΡΙΣΑΙΚΟ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και φυσικά όλον τον κόσμο που προσήλθε και πρόσφερε αμέριστα τη βοήθειά του προς το ίδρυμα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.