Απόλυτα ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Νάνης για τα αποτελέσματα στον ΓΣ Αλμυρού

Μπορεί αγωνιστική δράση να μην υπήρχε ούτε στα πρωταθλήματα μπάσκετ, ωστόσο παλαιοί αλλά και νέοι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού έδιναν καθημερινά ραντεβού στο γήπεδο προκειμένου να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Νάνη. Πλέον, οι παίκτες ξεκουράζονται και ετοιμάζονται για επιστροφή στις προπονήσεις στις 24 Αυγούστου, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα αρχίσει στις 18 Οκτωβρίου, αντί στις 4 του μήνα όπως είχε αρχικά οριστεί!

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Νάνης μόνο ικανοποιημένος δηλώνει από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου. «Η χρονιά που πέρασε με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο. Μπορέσαμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και της νοοτροπίας για να μπορέσουμε να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε προπόνηση. Είχαμε μεγάλα στάδια βελτίωσης και η ομάδα αντεπεξήλθε βγαίνοντας πρώτη στον όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ σχετικά εύκολα, και θεωρώ ότι ήμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλαμε και για το οποίο δουλέψαμε όλον τον χρόνο και στα πλέι οφ, αν δεν γινόταν η διακοπή του πρωταθλήματος» τόνισε μεταξύ άλλων το «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας του Αλμυρού, που πέτυχε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. « Η άνοδος στη Γ’ Εθνική ήταν ούτως ή άλλως στόχος για εμάς , οπότε επειδή έμεινε το 90% της ομάδας θεωρώ ότι θα υπάρχει η ανάλογη σύμπνοια και θα δείξουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ» συμπλήρωσε εξάλλου.

Από εκεί και πέρα και με φόντο τη νέα… περιπέτεια σε εθνική κατηγορία, ο ΓΣ Αλμυρού έχει στις τάξεις του σχεδόν όλους τους παίκτες που προσέφεραν τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, αλλά και νέους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (βλ. Μιχάλης Πολίτης). «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής γι’ αυτό και τα παιδιά που ήταν μέχρι και τις 24 Ιουλίου στο γήπεδο» δήλωσε άλλωστε σχετικά ο Παναγιώτης Νάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.