Aπόλυτη ικανοποίηση για την πρόκριση των Μικτών

Τα συγχαρητήρια Μάνδαλου-Προς 18 Μαΐου στο «Βασδέκειο» οι αγώνες των προημιτελικών με την Εύβοια

Η παρουσία των Μικτών ομάδων Κ15 και Κ17 στις οκτώ καλύτερες της Ελλάδας, μετά τις προκρίσεις επί των αντίστοιχων συνόλων της ΕΠΣ Λάρισας, έφερε την απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις της ΕΠΣΘ, με τον πρόεδρο Μίλτο Καλόγηρο να εκδίδει μάλιστα και συγχαρητήρια-ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο  κ. Καλόγηρος επισημαίνει τα εξής: «Μετά την πρόκριση των μικτών μας ομάδων στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας και ειδικότερα όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις δύο μικτές ομάδες, τον προπονητή Αντώνη Μάνδαλο, τον πρόεδρο των μικτών ομάδων Δημήτρη Βελάνη, την «ψυχή» των μικτών ομάδων Αντώνη Δαλούκα καθώς και το σύνολο των ακαδημιών της Ενώσεως μας για την ποιοτική δουλειά που κάνουν.

Καλώ όλο το φίλαθλο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του στους επόμενους αγώνες με την ΕΠΣ Ευβοίας για την φάση των 8 στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη». Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Λάρισας και τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Μπλουχλαριώτη για την άψογη φιλοξενία τους».

Ακόμη πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια μεταξύ ΕΠΣΘ και Εύβοια, ωστόσο κοινή θέληση των δύο ενώσεων είναι οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν την Τετάρτη 18 Μαΐου, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, μιας και 1η Ιουνίου αρχίζουν και οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.