Απόλυτη συγκέντρωση ενόψει Χαλκίδας στη Νίκη Βόλου

Η επιστροφή στη Β’ Εθνική είναι γεγονός για τη Νίκη, με τους «κυανόλευκους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και να ετοιμάζονται (καλώς εχόντων των πραγμάτων) να υποδεχθούν την Κυριακή στις 17:00 και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την ομάδα της Χαλκίδας, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Μπορεί βέβαια το προπονητικό δίδυμο Κοσμάτου-Μαύρου να μην θεωρεί απόλυτα ότι η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αλλά σίγουρα και οι δύο προπονητές θέλουν να δουν τους παίκτες τους να φτάνουν στη νίκη και να κοιτούν συνεχώς με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε στη χθεσινή ημέρα για τα ΜΜΕ, και οι δύο τόνισαν ότι προέχει η υγεία όλων και από εκεί και πέρα μία σταθερή πορεία προς την παραμονή στην κατηγορία.

Προβλήματα για τη Νίκη δεν υπάρχουν, με τον Μπουσκολίτη από εκεί και πέρα να μένει εκτός προπόνησης για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όλοι είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, οι τελευταίες προπονήσεις πραγματοποιούνται και η… κατασκοπεία δίνει και παίρνει, ώστε να υπάρχει μία πλήρης ενημέρωση για τις δυνατότητες του αντιπάλου.

Ο αντίπαλος…

Ο ΑΚ Χαλκίδας μπορεί να έχει παρόμοιους στόχους με τη Νίκη Βόλου, στοχεύοντας στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν διαθέτει μονάδες που μπορούν να τρομάξουν τους αντιπάλους του.

Γιώργος Πολιτόπουλος και Νίκος Χριστοδούλου που αποκτήθηκαν από την ομάδα της Χαλκίδας από Πρωτέα Βούλας και Ερμή Λαγκαδά αντίστοιχα ίσως είναι δύο από τους παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά μέχρι εκεί…

Πρόκειται εξάλλου για ομάδα που ιδρύθηκε ουσιαστικά το 2012, οπότε και οι εμπειρίες της είναι ανάλογες. Αλλά επειδή οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα παγίδες, η Νίκη και ως σύνολο και ως μονάδες, καλείται να δείξει την απαραίτητη προσοχή…

Όσον αφορά τέλος τους διαιτητές της αναμέτρησης, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, αυτοί θα είναι οι κκ. Ελευθεριάδης, Παπαγεωργίου και Εκίζογλου, με κομισάριο του αγώνα τον κο Τσιργούλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.