Απομένουν οι υπογραφές κι οι ανακοινώσεις στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα και Βέρντε

Εξελίξεις είχαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για τις δύο μεγάλες μεταγραφές που “ψήνει” εδώ και 20 περίπου μέρες η ΑΕΚ και πλέον απομένουν μόνο υπογραφές και ανακοινώσεις, ώστε ο Νελσον Ολιβέιρα και ο Ντανιέλε Βέρντε να ανακοινωθούν από την ΑΕΚ για 2 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

Με τον Ολιβέιρα όλα είχαν συμφωνηθεί εδώ και ημέρες και ο παίκτης προς τιμήν του δεν ζήτησε ούτε ευρώ παραπάνω από τα συμφωνηθέντα, για να τελειώσει η μεταγραφή, δείχνοντας στην πράξη ότι πράγματι ήθελε απλά να “ψαχτεί” για καλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι εύλογο για παίκτες αυτής της αξίας, πριν πάρουν απόφαση να έρθουν στην Ελλάδα. Το μόνο που άλλαξε στις συζητήσεις του Σαββάτου ήταν το συμβόλαιο που από τριετές έγινε διετές, ενώ μπήκε και ρήτρα 6.000.000 ευρώ, ώστε ο παίκτης να αισθάνεται ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο, για να γίνει ο αρχισκόρερ της ΑΕΚ και να επιστρέψει και στην Εθνική Πορτογαλίας, με προοπτική ακόμη μίας μεγάλης μεταγραφής με ωφελημένη βέβαια και την ΑΕΚ. Ολα είναι έτοιμα λοιπόν και μέσα στην ημέρα θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες και θα κανονιστεί η άφιξη του 28χρονου Πορτογάλου σεντερ φορ, που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που έμεινε μετά την μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε στη Σπάρτακ Μόσχας.

Σε ότι αφορά τον Ντανιέλε Βέρντε ως γνωστόν σήμερα θα γίνει το ραντεβού με τη Ρόμα, όμως πλέον η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη, αφού υπάρχει συμφωνία ήδη σε όλα μεταξύ των τριών πλευρών (ΑΕΚ, Ρόμα, Βέρντε). Η ιταλική ομάδα έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη και παρότι στην ΑΕΚ είχαν απογοητευτεί από τους χειρισμούς των ατζέντηδων του Βέρντε τελικά πείστηκαν να ξαναμιλήσουν μαζί τους και ουσιαστικά να επιβεβαιώσουν την συμφωνία που είχε κλειστεί εδώ και μέρες.

Οι Ναπολιτάνοι ατζέντηδες βρήκαν τον τρόπο να έχουν ένα έξτρα όφελος όχι βέβαια αυτό που προσδοκούσαν, με την ΑΕΚ να παίζει ρόλο σε αυτό, ανεβάζοντας λίγο το κόστος της μεταγραφής.  Ετσι σήμερα αναμένεται όλα αυτά να γίνουν επίσημα στη συνάντηση των ατζέντηδων και μάλλον και του ίδιου του παίκτη με τους παράγοντες της Ρόμα και να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Βέρντε στην Αθήνα.

Ο 23χρονος εξτρεμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο όπως είχε συμφωνήσει και να πάρει την φανέλα με το 7 που ως γνωστόν είχε ζητήσει από το Νίκο Λυμπερόπουλο στο ταξίδι που είχε κάνει ο τεχνικός διευθυντής στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου. Θα μιλούσαμε για 100% τελειωμένη μεταγραφή, αν δεν υπήρχε μια επιφύλαξη λόγων της στάσης των ατζέντηδων του Βέρντε όλο αυτό το διάστημα. Ο Βέρντε πάντως είναι δεδομένο πως έρχεται με όρεξη στην ΑΕΚ, αφού ουδέποτε είχε πρόβλημα ο ίδιος με την συγκεκριμένη μεταγραφή και πιστεύει ότι μέσω της ΑΕΚ θα μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει κι αν θα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Βέρντε όμως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα βάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό, ώστε να ελέγχει απόλυτα την υπόθεση.

πηγή: aek365.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.