Απονομή για το πρωτάθλημα και φιλική ήττα για τη Δήμητρα

Έχασαν με 0-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας οι "πράσινοι"

Η Δήμητρα φιλοξένησε την πολύ δυνατή Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλικό στην Ευξεινούπολη και έχασε 0-2, αφήνοντας πάντως ικανοποιημένο τον τεχνικό Μιχάλη Ανδρωνά, ενώ πριν το ματς  έγινε η απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ ΕΠΣΘ την περσινή σεζόν, που έφερε και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο πρώτος πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου Αναστάσιος Ιωακειμίδης, αλλά και παλαίμαχοι έκαναν την απονομή.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με μαύρη εμφάνιση λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η πόλη της Καρδίτσας και γενικότερα ο γειτονικός νομός μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Τα γκολ πέτυχαν ο Χασομέρης στο 23’ και ο Τσιρογιάννης στο 64′. Στην πρώτη περίπτωση οι κιτρινόμαυροι έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ και στη δεύτερη έφυγαν στην κόντρα μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου από την πλευρά της Δήμητρας, η οποία είχε τη δυνατότητα να μειώσει στα σουτ των Δημητρίου και Φουρκιώτη στη συνέχεια, ενώ στο μισάωρο οι «πράσινοι» είχαν φτάσει κοντά στην ισοφάριση σε διπλή ευκαιρία με Δημητρίου και Στεργιόπουλο. Η Δήμητρα απέναντι σε μία ομάδα με πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών δε δέχθηκε φάσεις πέρα από τα δύο γκολ και παρά τις περιορισμένες επιλογές, αφού το ρόστερ είναι μικρό, είχε καλή εικόνα.

Η ενδεκάδα ήταν η προβλέψιμη. Δηλαδή με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, τους Φαράντο, Στεργιόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Καρρά και Στεφανή στο κέντρο αυτής, αμυντικούς μέσους τους Θωμαΐδη και Δημητρίου, δεκάρι τον Βούλγαρη, στα πλάγια τους Κρανά (αριστερά) και Κλουκουτάρα (δεξιά) και φορ τον Φουρκιώτη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.