Απονομή και βράβευση για τους πρωταθλητές Μαγνησίας παίδες του Αιολικού

Το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 20:00μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της ανδρικής-εφηβικής ομάδας με την αντίστοιχη ομάδα του Φοίβου Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., που βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με σκορ 58-45.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού υπό τον ήχο των τραγουδιών The eye of the tiger, We are the champions, Είμαστε πια πρωταθλητές (Πορτοκάλογλου) έγινε η απονομή των μεταλλίων στους αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας Παίδων του ΑΟΛΙΚΟΥ στο Νομό Μαγνησίας.

Βραβεύθηκαν οι παρακάτω αθλητές: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ-ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΣΜΥΡΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΤΣΑΝΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΜΠΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΓΚΟΝΤΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΕΦΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ.

Το κύπελλο απονεμήθηκε από την εκπρόσωπο της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κ. Φραγκούλη Ευγενία στον αθλητή του Αιολικού Τεντζεράκη Γιαννούλο, για να ακολουθήσουν οι πανηγυρισμοί από τους υπόλοιπους αθλητές.

Η κ. Φραγκούλη εξήρε την αγάπη των ανθρώπων του Αιολικού για το μπάσκετ και τα παιδιά. Προ της απονομής των μεταλλίων ο νομικός σύμβουλος του Αιολικού κ. Σαμαράς Ιωάννης απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη τα παιδιά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι με τη σκληρή και επίπονη προσπάθεια πραγματώνονται οι στόχοι στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή.

Τέλος τιμήθηκε με πλακέτα ο Λογοδότης Παναγιώτης για τις συνεχείς κλήσεις του στην Εθνική Παμπαίδων από τη σύζυγο του προέδρου κ. Ρούσσου Άννα. Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε η προπονήτρια κ. Καπουρτίδου Μαρία. Παρευρέθηκαν οι προπονητές κ.κ. Σαμαράς Αντώνης, Στρατίκης Σπύρος, Οικονόμου Γεώργιος, ο πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος και από το Δ.Σ. οι κ. κ. Σκυριανός Νικόλαος, Αγαπίδου Βικτωρία, Σωτηρίου Απόστολος και η Διοικούσα επιτροπή. Η διοίκηση ευχαριστεί τους γονείς, τα παιδιά, τα μέλη, τους φιλάθλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.