Αποστολίδης: “Από τους καλύτερους αμυντικούς που έχω συνεργαστεί ο Αλιατίδης”

Οι γνωστοί Νικιώτες youtubers techltserious ή αλλιώς αδερφοί Τσιντσίνη φιλοξένησαν τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Νίκης Βόλου, Μανώλη Αποστολίδη, στο στούντιό τους και μίλησαν για ποδόσφαιρο, αλλά και για gaming, το οποίο αποτελεί ένα από τα χόμπι του 36χρονου Καβαλιώτη γκολκήπερ εκτός γηπέδων.

Ανάμεσα στ’ άλλα από τον Αποστολίδη ζητήθηκε να ονομάσει τους καλύτερους αμυντικούς που έχει συνεργαστεί και εκείνος ανέφερε πρώτο τον Βέρτζο, με τον οποίον ήταν μαζί στα Τρίκαλα (τον χαρακτήρισε γρήγορο, δυνατό, πολύ αλτικό με σωστό timing, με αποτέλεσμα να μη χάνει κεφαλιά από ψηλότερους αντιπάλους), τον Χριστοφιλέα, αλλά και τον νυν συμπαίκτη του στη Νίκη, Μανώλη Αλιατίδη, για τον οποίον τόνισε: «Έχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι πολύ δυνατός, “σκυλί”, παλεύει, σκοτώνεται, αλλά θέλει λίγο παραπάνω συγκέντρωση. Έχει τόσο πάθος, που κάνει ένα τάκλιν ή βγάζει την μπάλα πλάγιο και κόρνερ σε μία δύσκολη στιγμή και πανηγυρίζει».

Όσο για  το αν έχει αδικηθεί απάντησε ότι αν τη χρονιά που έκανε στη Νίκη Βόλου, την έκανε πιο νέος, θα μπορούσε να είχε πάρει μία ευκαιρία να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. «Θεωρώ ότι έχω αδικήσει τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να είχα φτιάξει καλύτερο το κορμί μου, έτσι ώστε να διεκδικήσω και περισσότερα πράγματα. Σίγουρα θα μπορούσα να είχα πάρει κάποια ευκαιρία να δείξω αν μπορώ ή αν δεν μπορώ ν’ αγωνιστώ στη Σούπερ Λιγκ».
Δείτε όλο το βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.