Αποστολίδης στο «Magnesiasports»: «Η ΕΠΟ δεσμεύεται για την ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής»

Η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Αθλητισμού παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με εκπροσώπους ομάδων των ομίλων της Γ’ Εθνικής να έχουν τηλεδιάσκεψη με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη και να παίρνουν τη δέσμευση ότι η Ομοσπονδία θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα…

Αυτό τόνισε στο «Magnesiasports» και ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Μάνος Αποστολίδης, που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη. «Απ’ ότι μας είπε ο κ. Διακοφώτης υπάρχει ουσιαστικά μία δέσμευση από την Επο ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Περιμένουμε και από την Πολιτεία να ορίσει το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο για να μπορεί να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση. Εμείς εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας γιατί δεν γίνεται ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός, γενικά και όχι μόνο ως ποδόσφαιρο να διακοπεί και να μην υπάρχει. Ο Αθλητισμός είναι υγεία και πολλά παιδιά ξεφεύγουν μέσα από αυτόν από την καθημερινότητά τους, όπως κι εμείς που είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία. Θεωρούμε ότι αν πάνε όλα καλά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τώρα, τι ακολουθεί; «Ζητάμε από την πολιτεία να δούμε τι μπορεί να γίνει προς την κατεύθυνση αυτή. Στον Αθλητισμό ισχύει το ότι αφήνεις σε αφήνει. Ο καιρός που χάνεται στον Αθλητισμό είναι μη αναπληρώσιμος. Όσο και να κάνει κανείς ατομική προπόνηση και τρέξιμο δεν μπορούμε ως ποδοσφαιριστές να διατηρηθούμε στην κατάσταση που απαιτείται» σχολίασε ο Μάνος Αποστολίδης.

Όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια, ο έμπειρος τερματοφύλακας ανέφερε ότι τουλάχιστον στη Football League και στη Γ’ Εθνική, απ’ όσο ξέρει, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση της δράσης, όπως ισχύει στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες. «Οπότε το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί κανονικά και σε δύο γύρους όπως προβλέπεται, ακόμη και αν χρειαστεί να δώσουμε κάποια παιχνίδια Μάιο ή και Ιούνιο» υπογράμμισε.

Ο ίδιος μάλιστα κλείνει και με μία ευχή: «Μακάρι να ξεκινήσει ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός και να έχουμε μία χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.