Αποστολίδης: Την αξία της νίκης τη δίνει και ο αντίπαλος

Για νίκη μεγάλης αξίας λόγω και του αντιπάλου έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Νίκης, Μάνος Αποστολίδης, που απέδωσε τα εύσημα και στον κόσμο, που τους έβαλε από την πρώτη στιγμή στον παλμό του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι όπου οι ομάδες είχαν αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Δυστυχώς εμείς προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και ο Ολυμπιακός Βόλου από τρεις νίκες. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Ήταν μια νίκη πολλών διαστάσεων. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, γιατί τη χρειαζόμασταν, μια νίκη γοήτρου λόγω του αντιπάλου, μία νίκη η οποία μας δίνει την ώθηση να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι τα πρώτα παιχνίδια ήταν μια παρένθεση.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, για τον αγώνα που έδωσαν και οι οποίοι μέχρι το τέλος ήταν παθιασμένοι για τη νίκη. Φυσικά την αξία της νίκης τη δίνει και ο αντίπαλος. Είναι πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, με την οποία όλοι ξέρουμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην πόλη. Είναι οι δύο ομάδες της πόλης.

Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόουτς (σ.σ. Σούλη Παπαδόπουλο) για την πορεία που έχει από την ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος από το πρώτο λεπτό μας έδωσε την ώθηση, μας έβαλε στο παλμό του παιχνιδιού και να μας κάνει να καταλάβουμε τι εστί Νίκη-Ολυμπιακός. Είναι ένα ντέρμπι και το καταλάβαμε όλοι και χαίρομαι που δώσαμε τόση μεγάλη χαρά μετά από τόσες πίκρες σ’ αυτόν τον κόσμο».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι στην προηγούμενη ήττα αποδοκιμάστηκαν και μετά την επιτυχία με τον Ολυμπιακό Β. αποθεώθηκαν, τόνισε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μια Κυριακή όλοι είμαστε οι χειρότεροι παίκτες και την άλλη με τις νίκες είμαστε όλοι οι καλύτεροι. Όπως είπε και ο προπονητής μου, μπορεί πάλι σ’ έναν μήνα να γίνει το ίδιο.

Ζούμε μ’ αυτό. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας. Εγώ είμαι ο αρχηγός της ομάδας και εγώ θα δεχθώ τα “βέλη”, όταν χρειάζεται και θα μπω μπροστά για τους συμπαίκτες μου για ό,τι άσχημο θέλει να πει ο κόσμος ή και για οτιδήποτε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλοι ξέρουμε ποιος είμαι και τι έχω δώσει γι’ αυτή την ομάδα».

Για το τι νέο έφερε ο Στάικος Βεργέτης:

«Πάντα μια αλλαγή αλλάζει την ψυχολογία στην ομάδα. Κάτι καινούργιο προκαλεί ένα σοκ και όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να αποδείξουν ότι είναι εδώ και πρέπει να παίζουν και να κερδίζουν. Όπως είπε και ο προπονητής, δεν έχει μαγικό ραβδί.

Θεωρώ ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο χάλια και τόσο χειρότεροι από τους αντιπάλους μας από τους οποίους χάναμε βαθμούς. Βγήκαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με την αλλαγή του προπονητή τόσο αποφασισμένοι με τόσο πολύ “θέλω”, με σκοπό να πάρουμε τα αποτελέσματα και να ανακάμψουμε».

Σε ό,τι αφορά τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας  ανέφερε ότι ίσως είναι αποτέλεσμα μεγαλύτερης συγκέντρωσης, ενώ για τον κόσμο συμπλήρωσε: «Από την αρχή έδειξε πόσο θέλει να μας μεταδώσει τον παλμό, ώστε να μπορέσουμε να του δώσουμε αυτή τη χαρά».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.