Αποτελέσματα και σκόρερ 11ης αγωνιστικής Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022)

Η νίκη του Ιάσονα επί του Πανιωνίου και αυτή του Άνθιμου Γαζή επί του Απόλλωνα στα Κανάλια με το ίδιο σκορ ήταν τα αποτελέσματα της ημέρας στη Β’ ΕΠΣΘ, ενώ οι Ν.Α Νίκης επικράτησαν με 0-1 του Πηλέα.

Ιάσων ΑΜ – Πανιώνιος 3-2
Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Χριστοδούλου έκανε το 1-0, όταν ο παρενεβλήθη σε προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα να τροφοδοτήσει συμπαίκτη, πήρε τη μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0. Ο Κυπτίου στο 17’ με ωραία ενέργεια από τα αριστερά και σουτ στην κλειστή γωνία της αντίπαλης εστίας ισοφάρισε, ενώ ο Καπάκης στο 25’ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του τερματοφύλακα του Ιάσονα, Αναστασίου, πλασάροντας και γράφοντας το 1-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Τσιωρτός με τεχνικό πλασέ, έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-2 και ο Καραναστάσης με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ έκανε το τελικό 3-2. Ο Νταφόπουλος εκτέλεσε πλάγιο άουτ, τροφοδοτώντας τον Καραναστάση με τον τελευταίο να κάνει κοντρόλ με τον στήθος και να πιάνει το βολέ, στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι γάμα.
*Η νίκη του Ιάσονα αφιερώνεται στον παίκτη της ομάδας Περικλή Λάσκο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βίωσε την απώλεια του πατέρα του, αλλά πήγε στο γήπεδο και αγωνίστηκε με την ομάδα του.

Απόλλων – Άνθιμος Γαζής 2-3
Πέρασε από τα Κανάλια ο Άνθιμος Γαζής, έστω και δύσκολα με 2-3 και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με 22 πόντους με τον Κένταυρο ΝΠ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε αυτή την αγωνιστική, μιας και το ματς στις Μικροθήβες αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Νούλα στο 21’, αλλά ο Βούλγαρης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 33’ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο Κουλάκογλου στο 53’ έκανε την ανατροπή για το 1-2, ενώ ο Ξέρας τρία λεπτά αργότερα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, ισοφαρίζοντας. Ο Κίσσας είπε την τελευταία λέξη στο ματς και με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Πηλέας – ΝΑ Νίκης 0-1
Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουτσιάνο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα των Ν.Α. Νίκης απέναντι στον Πηλέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.