Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ – Αναβολή σε τέσσερα παιχνίδια

Φουλ … της αναβολής στην ΕΠΣΘ το Σάββατο, καθώς αναβλήθηκαν δύο ματς της Α’ και δύο της Β’ Τοπικής.  Στο μοναδικό παιχνίδι στην Α’ Κατηγορία, που διεξήχθη κανονικά, η Ακρόπολη κέρδισε με 2-5 τον Ιάσονα Α.Μ. στο Βοηθητικό του ΕΑΚ.

Πολύ βαρύς ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, αλλά Ιάσων Άλλης Μεριάς και Ακρόπολη αγωνίστηκαν κανονικά, με τους Σεκλιώτες να παίρνουν το διπλό με ένα ευρύ σκορ, παρότι έμειναν πίσω δύο φορές. Μετά το ματς ο προπονητής των ηττημένων Θανάσης Βλαχόπουλος δήλωσε παραίτηση και ευχαρίστησε μέσω του Magnesiasports διοίκηση και ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία.

Το 1-0 έγραψε ο Περεντίδης στο 35ο δευτερόλεπτο. Ο Κουκουτσέλος έκανε την κούρσα και τελείωσε τη φάση με πλασέ, που απομάκρυνε αμυντικός της Ακρόπολης με τα πόδια, αλλά η μπάλα έφτασε στον Περεντίδη. Αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα Στούκα και πλάσαρε σωστά σε κενή εστία.

Ο Αξιώτης στο 14’ ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ η Ακρόπολη βρέθηκε και πάλι να κυνηγά το σκορ στο 25’. Μετά από ασταθή απόκρουση του Στούκα σε φάουλ του Κουτσώνα πετάχτηκε ο Άλμπα και έκανε το 1-1. Το 2-2 ήρθε στο 41’, με τον Φουρκιώτη μετά από ένα-δύο με τον Γιάννη Μόσιο να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να νικά τον Μοράβα. Στο 54’ ο Μητρομάρας με διαγώνιο πλασέ έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στους φιλοξενούμενους, ενώ μετά από ατομική προσπάθεια ο Τσεκούρας έκανε το 2-4 στο 79’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Φουρκιώτης, που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του γκολκήπερ του Ιάσονα και σημείωσε το 2-5.

Για τη Β’ Κατηγορία στο Βασδέκειο ως φιλοξενούμενο το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης επικράτησε με 1-3 του Ελευθεριακού και ανέβηκε στους 26 πόντους και στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρήσει το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση. Ο Ελευθεριακός προηγήθηκε με 1-0 στο 45’, αλλά στο δεύτερο μέρος έγινε η ανατροπή για την ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη. Ο Παπαστεργίου στο 50’ με ατομική ενέργεια και πλασέ ισοφάρισε, ενώ στο 62’ ο Σεφερκόλλι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από φάουλ του Τσιαντή από την αριστερή πλευρά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Τρίμμης ήταν αυτός που στο 80’ με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-3.

Στον Ριζόμυλο ο Αστέρας συνέτριψε με 5-0 τον Πηλέα, έχοντας διαμορφώσει το τελικό σκορ από το πρώτο μέρος και έφτασε τους 19 πόντους. Για την ομάδα του Χρήστου Καψιώτη βρήκε δίχτυα δύο φορές ο Κωνσταντέλλος και από μία οι Ξηρομερίτης, Σιαμέτης, Μπραχόλι

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ

Ιάσων Α.Μ.-Ακρόπολη 2-5

Αγία Παρασκευή-Ρήγας Φεραίος αναβολή

Α.Ε. 2002-Πύρασος αναβολή

Β’ ΕΠΣΘ

Μακρινίτσα Άνθιμος Γαζής αναβολή

Μαγνησιακός-Μυρμηδόνες αναβολή

Ελευθεριακός- Αθλητικό  Κολλέγιο Νίκης 1-3

Αστέρας Ριζομύλου-Πηλέας 5-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.