Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Ελευθεριακός-Μακρινίτσα

Πρώτη απώλεια βαθμών στην Α’ ΕΠΣΘ για τον Σαρακηνό μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Δήμητρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Στο 39ο επτό ο Σαρακηνός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αλλά ο Μαυρίδης μπροστά στην εστία δε βρήκε την μπάλα όπως ήθελε μετά από κεφαλιά-πάσα του Γιοβάνη και αυτή κατέληξε στον γκολκήπερ Τσιλίγκο. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Βούλγαρης απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες αστοχώντας λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στο δεύτερο μέρος η Δήμητρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 90’ θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς, αλλά το δυνατό σουτ του Κράνα από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Ρήγας Φεραίος, που έφερε 1-1 με την Αγία Άννα στο Βελεστίνο και έτσι η διαφορά της ομάδας του Κώστα Σταματίου με τη πρώτη θέση παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς. Στο 23’ μετά από σέντρα ο Τζοβάρας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 25’ ο Δημολιός είχε σουτ στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μία ανάσα από το 0-2.  Στο 29’ το κοντινό σουτ του Γουτούλη  αποκρούστηκε από τον της Αγίας Άννας Αϊντίνι σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεσή του από τον Νασιακόπουολο, ο Γουτούλης απείλησε εκ νέου, αυτή τη φορά με το κεφάλι, αλλά ο Αϊντίνι απέκρουσε και πάλι, ενώ  πεσμένος δεν μπόρεσε να απομακρύνει και το σουτ του Γουτούλη που πήρε το ριμπάουντ, αλλά το έκαναν για λογαριασμό του πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του. Ο Σφάκας άφησε στο 53’ με δέκα παίκτες τη Αγία Άννα, δεχόμενος απευθείας κόκκινη, προφανώς γιατί κάτι είπε στον διαιτητή. Έτσι, ο Ρήγας με αριθμητικό πλεονέκτημα είχε την υπεροχή στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63’. Μετά τη σέντρα του Γουτούλη, ο Σέττος σουτ έκανε το κοντινό σουτ. Ο Αϊντίνι απέκρουσε, αλλά η μπάλα στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή του τέρματός του, κάτι που υπέδειξε ο βοηθός και ο Χαλβατζάκος έδειξε σέντρα.

Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Αίαντα Σούρπης σε βάρος του Ιάσονα μετά το τελικό 2-6.

Με τρία τέρματα ο Χειλάς έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1′, 7′, 15′) με τον Αραπίτσα να παίρνει τη σκυτάλη, για να κάνει το σκορ 0-5 με άλλα δύο γκολ στο 25’ και το 30’. Οι γηπεδούχοι ήταν να σκοράρουν δύο φορές με τον Κικίδη στο 46′ και το 65′ και μείωσαν σε 2-5, αλλά στο 90′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γ. Κωστούλας έγινε αποδέκτης της μπάλας και διαμόρφωσε το τελικό 2-6. H ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη είναι και πάλι μόνη δεύτερη, αλλά με τέσσερις πλέον βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση και τον Σαρακηνό.

Ο Τοξότης συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στην Α’ ΕΠΣΘ και πέρασε από τη Γατζέα, επικρατώντας με 0-2 της Α.Ε. 2002. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης η πίεση απέδωσε καρπούς για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπουτσή να κάνει το 0-1. Αν και η ΑΕ 2002 προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ, ο Λευτέρης Δενελάβας φρόντισε να «σφραγίσει» τη νίκη για  τον Τοξότη στο 86ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Διμήνι ο Πρωτεσίλαος κατέβαλε την αντίσταση της γηπεδούχου Δάφνης με 1-2 και έφτασε στους 14 πόντους. Στο 5ο λεπτό ο Τσιαχτάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1, ενώ στο 27′ ο τερματοφύλακας Μιχαλόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 0-2. Στο 70’ ο Μαυρομιχάλης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για να μείνει η Δάφνη με 10 παίκτες, ενώ ο Σιαμέτης στο 80’ μείωσε σε 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Το ματς Πύρασος-Σκιάθος λόγω του απαγορευτικού απόπλου αναβλήθηκε.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Αγχίαλος συνέτριψε με 0-7 τον Πηλέα και πήγε στους 15 βαθμούς. Τα δύο πρώτα γκολ προήλθαν από κόρνερ του Νούσια με τους Δράγνη με προβολή στο 4’ και Μαγιόγλου με κεφαλιά στο 17’ να τα αξιοποιούν, κάνοντας το 0-1 και το 0-2 αντίστοιχα. Στο

31’ ο Δημακόπουλος με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 0-3, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 49’ ο Τσέλιος με πλασέ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ στο 68’ από γύρισμα του Δαμάσκου με βολ πλανέ ο Καραγιώργος πέτυχε το ωραιότερο γκολ της συνάντησης (0-5). Το σκορ έκλεισε ο Σίμος  με δύο δικά του γκολ στο 73’ και 79’ με εύστοχα σουτ εντός περιοχής.

Η Μακρινίτσα επιβλήθηκε με 0-2 του Ελευθεριακού στο Βασδέκειο. Τα γκολ για την  ομάδα του Κώστα Ρέππου έβαλαν στο 16’ ο Βέρμπης και στο 79’ ο Μωυσίδης.

Κάτι από … θρίλερ είχε το ματς στα Λεχώνια, αφού ο Άνθιμος Γαζής προηγήθηκε με 0-1 στο 85’ με τον Λεωνίδα Κόρμπα, αλλά η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 94’ με κεφαλιά του Μανούσου. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων δεν υπήρχε.

Αναβολή είχαμε στο Μαγνησιακός-Σκόπελος, καθώς το απαγορευτικό απόπλου δεν επέτρεψε στην ομάδα των Σποράδων να φτάσει στο λιμάνι του Βόλου. Έτσι, το παιχνίδι θα οριστεί εκ νέου από την ΕΠΣΘ.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Στη Γ’ ΕΠΣΘ, η Α.ΠΟ.Β είναι η μεγάλη κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής, αφού έπιασε στη βαθμολογία και στους 13 πόντους τον Άθλο, τον Απόλλωνα Καναλίων και τον Κένταυρο Ν.Π. Τον τελευταίο τον κέρδισε με 2-0 1-0 κι έτσι έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Τα γκολ για την ομάδα του Βασίλη Σιγάλα πέτυχαν στο 20′ με πλασέ ο Έντι Νταϊλάνι Έντι μετά από ασίστ του Παρθένη, ο οποίος στο 30′ έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα.

Σπουδαίο διπλό για τον Νέο Μαγνησιακό με 2-3 μέσα στα Κανάλια κόντρα στον  Απόλλωνα. Από πάσα του Γιάννη Κέκια στο 5’ ο επερχόμενος Περεντής έκανε το 0-1, ενώ στο 15’ με πέναλτι ο Γιάννης Κέκιας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, που κέρδισε ο Μεντής, γράφοντας το 0-2. Στο 22’ ο Στάθης Μανώλης μείωσε σε 1-2 και στ 58’ ο Βασιλείου ισοφάρισε σε 2-2. Τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ροδίτης με πλασέ εντός περιοχής μετά από ένα δύο με τον Ποδηματά έδωσε το τρίποντο στο Νέο Μαγνησιακό, που έφτασε τους εννιά βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Καναλίων έμεινε στους 13.

Ο Ερμής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Αχιλλέα και τον νίκησε με 4–0. Ο Χασιώτης βρήκε δίχτυα δύο φορές, στο 30′ και το 55′, ενώ πήραν τη σκυτάλη στο 63′ Ντάκης και στο 80′ ο Μπουμπούκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ (9η αγωνιστική)

Α.Ε. 2002-Τοξότης 0-2
Ρήγας-Αγία Άννα
Πύρασος-Σκιάθος αναβολή
Δάφνη-Πρωτεσίλαος 1-2
Ιάσων Α.Μ.-Αίας 2-6

Ρήγας-Αγ. Άννα 1-1

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-0

Β’ ΕΠΣΘ (8η αγωνιστική)
Έν. Λεχ. Νηλέα-Άνθιμος Γαζής 1-1
Μαγνησιακός-Σκόπελος αναβολή
Ελευθεριακός-Μακρινίτσα 0-2
Πηλέας-Αγχίαλος 0-7
Γ’ ΕΠΣΘ (7η αγωνιστική)
Απόλλων Καναλίων-Ν. Μαγνησιακός 2-3

Ερμής-Αχιλλέας 4-0

Α.ΠΟ.Β.-Κένταυρος Ν.Π. 2-0

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.