Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Δάφνη-Τοξότης

Τη δεύτερη απώλεια βαθμών υπέστη ο πρωτοπόρος της ΕΠΣΘ, Σαρακηνός, στον Πτελεό, μένοντας στο 0-0 με τον γηπεδούχο Πρωτεσίλαο. Έτσι η Δήμητρα που κέρδισε με 3-2 στην έδρα της στην Αγία Άννα τον πλησίασε στους έξι βαθμούς (29 έναντι 23).

Στο ματς της Ευξεινούπολης στο 8’ και στο 11’ Αραπίτσας και Κρανάς με πανέμορφα σουτ έδωσαν προβάδισμα με δύο γκολ στην ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, αλλά γρήγορα στο 17ο λεπτό ο Βέργος μείωσε σε 2-1 για την Αγία Άννα, που ισοφάρισε στο 64’ με κοντινό σουτ του Τζοβάρα. Ωστόσο, στο 71ο λεπτό ο Χονδρογιάννης με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε τη νίκη στη Δήμητρα.

Ο Αίας Σούρπης δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του τη Σκιάθο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1. Μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο (!) η  Σκιάθος έκανε το 0-1, όταν μετά την παράλληλη πάσα του Μανωλιού στον Πρίφτι, ο δεύτερος έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι νωρίς στο πρώτο μέρος με τον Χειλά, ισοφάρισαν με τον Αραπίτσα στο 85’, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα μετά από γέμισμα από τα αριστερά και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Τοξότης κατάφερε σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις να σκοράρει με τον Λευτέρη Δενελάβα στο 74’  και να πάρει το διπλό στο Βασδέκειο, επικρατώντας της Δάφνης με 0-1. Ο σκόρερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μετά από απόκρουση του Μιχαλόπουλου σε σουτ του Δουλά από το ύψος της περιοχής. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού βρίσκεται πλέον στους 22 βαθμούς, ξεπερνώντας τον Ρήγα Φεραίο, που έχει ματς λιγότερο.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο 0-0 έμειναν Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και Αγχίαλος, ένα αποτέλεσμα που δε θεωρείται καλό για τους φιλοξενούμενους.  Στο 23ο λεπτό ο Βαγιόπουλος των γηπεδούχων έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, ενώ και η Αγχίαλος είχε δοκάρι στο 60’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θάνου.

Λευκή ισοπαλία και στη Σκόπελο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Πανιώνιο, με τους νησιώτες να φτάνουν πλέον τους 16 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο και την ομάδα της Νέας Ιωνίας τους 14.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Ο Απόλλων Καναλίων επικράτησε του Ερμή με 3-1 και έφτασε στους 19 βαθμούς.  Το 1-0 έγινε από τον Βασιλείου στο 22’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 55ο λεπτό ο Μπουμπούκης. Το πέναλτι υποδείχθηκε για χέρι του Καραγιάννη, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Πλακιά, που απέβαλε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καραδημήτρη. Η ομάδα του Χρ. Κολημήτρα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δέκα, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στη συνέχεια, παίζοντας με πάθος, ενώ οι πιτσιρικάδες του Χρόνη Σαπουνά έχασαν τη συγκέντρωσή τους, έχοντας παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα, όσο το ματς παιζόταν έντεκα εναντίον έντεκα. Ο Απόλλων πήρε και πάλι το προβάδισμα  με σουτ του Βασιλείου για το 2-1 στο 67′. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο  Ξέρας στο 70’ με σουτ από τη μικρή περιοχή.

Η Α.ΠΟ.Β ισοβαθμεί εκ νέου με τον Απόλλωνα Καναλίων μετά το  εντυπωσιακό 5-0 επί του Νέου Μαγνησιακού. Το 1-0 έγινε στο 22′ με τον Χούμπλη από ασίστ του Ίλιεβ και το 2-0 στο 36′ με τέρμα και πάλι του Χούμπλη με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σιαφαρίκας. Το 3-0 επετεύχθη στο 45′ με πλασέ του Τσόχα, ενώ στο 51′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ (4-0), για να έρθει ο Χούμπλης στο 62′ να φτάσει στο χατ-τρικ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ίλιεβ να βγάζει την τρίτη ασίστ στο ματς, αφού το ίδιο είχε κάνει και στο 3-0.

Η Δημητριάς κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό με 0-3 στην Αργαλαστή κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Ο Τάσιος στο 48′ άνοιξε το σκορ και το έκλεισε στο 92’, ενώ ενδιάμεσα στο 75′ με πέναλτι (το κέρδισε ο Λουκάς) ο Ασημάκης είχε κάνει το 0-2.

Με χατ-τρικ του Νταλαπέρα (43′, 74′, 82′) η Α.Ε. Διμηνίου επιβλήθηκε με 3-0 του Αχιλλέα Αχιλλείου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (15/12):

Α’ ΕΠΣΘ

Δάφνη-Τοξότης 0-1

Αίας-Σκιάθος 1-1

Δήμητρα- Αγ. Άννα 3-2

Πρωτεσίλαος-Σαρακηνός 0-0

Β’ ΕΠΣΘ

Σκόπελος-Πανιώνιος 0-0

Έν. Λεχ. Νηλέα-Αγχίαλος 0-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Απόλλων Καν.-Ερμής 3-1

Α.ΠΟ.Β.-Ν. Μαγνησιακός 5-0

Α.Ε. Διμηνίου-Αχιλλέας 3-0

Κένταυρος Ν.Π.-Δημητριάς 0-3

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.