Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Ο Κιπτίου του Πανιωνίου ελέγχει την μπάλα στο ματς των κυανέρυθρων με τον Άνθιμο Γαζή, ενώ παρακολουθούν οι Μπρισμπέος, Θεοδώρου και Μπατσικώστας
Έσπασε το αήττητο του Σαρακηνού η Σκιάθος

Mε 2-2 έληξε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Δήμητρα. Στο 3′ ο Αραμπατζής με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Βελεστινιώτες, αλλά οι Ευξεινουπολίτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 50′ με κεφαλιά του Τσιάτσιου μετά από κόρνερ του Βούλγαρη και στο 57′ πήραν προβάδισμα με 1-2 με εύστοχο σουτ του Βούλγαρη. Ο Ρήγας ισοφάρισε σε 2-2 στο 2-2 στο 75′, όταν με πέναλτι, που δόθηκε για ανατροπή του Γάρου εντός περιοχής, ο Αραμπατζής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 85′ ο Καλαϊτζίδης έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Χονδρογιάννη, ενώ στο 87′ από κοντά ο Γάρος προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, ενώ είχε την επιλογή των αφύλακτων Σέττου και Αραμπατζή, αλλά το σουτ που έκανε στην κλειστή γωνία αποκρούστηκε με τα πόδια από τον τερματοφύλακα Τσιλίγκο.

Η Σκιάθος κατάφερε να σπάσει το αήττητο του Σαρακηνού, νικώντας τον με 2-0. Η ομάδα του Γιώργου Καλιακούδα αιφνιδίασε τους πρωτοπόρους της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Γαζέπης κέρδισε κόντρες έξω από την περιοχή και τροφοδότησε τον Ντερβίσι, ο οποίος με ένα θαυμάσιο ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νίκο Φλίγκο και έκανε το 1-0.  Ο τερματοφύλακας του Σαρακηνού στο 67’ πιέστηκε και έκανε λάθος διώξιμο με τα πόδια πάνω στον Ντένις Πρίφτι, ο οποίος από θέση μέσα δεξιά εκτός περιοχής και καθώς ο Νίκος Φλίγκος ήταν πολύ μακριά από την εστία του επίσης με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Σαρακηνός ήταν κακός και τον επηρέασαν οι απουσίες για επαγγελματικούς λόγους του Κώστα Φλίγκου και του Μαυρίδη, ενώ έλειπε αδικαιολόγητα ο Σουάρες.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Η Αγχίαλος επιβλήθηκε της Μακρινίτσας με 4-2. Η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου προηγήθηκε γρήγορα με 2-0. Στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο Απριγιάν έκανε το 1-0, ενώ στο 3′ ο Θάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το ημίχρονο έκλεισε με 3-0 υπέρ της Αγχιάλου, αφού στο 43′ ο Καραγιώργος με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους με τον Μωραΐτη να μειώνει σε 3-1 στο 57′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 64΄ έγινε το 3-2 από τον Αντωνόπουλο μετά από ατομική ενέργεια. Μάλιστα, η Μακρινίτσα ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Μωϋσίδη εντός της αντίπαλης περιοχής στο 75’. Τελικά η Αγχίαλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 87′ με κεφαλιά του Καραγιώργου μετά από εκτέλεση φάουλ του Θάνου.

Στο Βασδέκειο  Πανιώνιος και  Άνθιμος Γαζής έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν τις πιο σημαντικές στιγμές. Στο 35’ ο Φιλιππίδης είχε δοκάρι, ενώ στο 70ό λεπτό ο Ν. Τσακίρης βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Σαραφείδη, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια και το νέο σουτ του παίκτη του Πανιωνίου πέρασε εκτός εστίας.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Με τον αέρα να παίζει τον ρόλο του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Απόλλων Καναλίων και Α.ΠΟ.Β δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Οι  γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 15′, με τον Κράββαρη να κερδίζει το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ξέρας, στέλνοντας όμως την μπάλα εκτός εστίας. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ξέρας βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε, ενώ στο 65′ ο Νούλας για τους γηπεδούχους επιχείρησε τη σέντρα για  να στείλει την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος ήταν δύο πλασέ του Χούμπλη που απέκρουσε ο Μπέιντο και στο δεύτερο ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα ενήργησε θετικά στις προσπάθειες των Νταϊλάνι και Μαρτινέγκο, που πλάσαραν προς την εστία του.

Ισοπαλία στο Βασδέκειο με σκορ 2-2 για τον Ερμή και τον Άθλο. Οι φιλοξενούμενοι του Θοδωρή Σκούρα προηγήθηκαν  δύο φορές και ισάριθμες ισοφαρίστηκαν. Το 0-1 έγινε στο 25’ από τον Κομπούρα, ενώ στο 45’ ο Ντάκης ισοφάρισε, παίρνοντας την ασίστ του Κουφογεώργου. Το 1-2 για τον Άθλο έγινε στο 75’ και πάλι από τον Κομπούρα, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 87′ με τέρμα του Μπουμπούκη, μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Άθλου.

Τον ουραγό Αχιλλέα Αχιλλείου με 4-2 νίκησε η Δημητριάς και έφτασε στους 18 βαθμούς. Ο Πετρόπουλος έκανε το 1-0 στο 8’, η ισοφάριση ήρθε στο 11’ με πέναλτι των φιλοξενουμένων, αλλά γρήγορα, στο 17’, ο Λουκάς ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πασχάλη Καρακώστα. Στο 43’ ο Τάσιος έγραψε το 3-1 για τους νικητές, οι οποίοι έφτασαν και στο 4-1 με τον Δημουλά στο 61’, για να έρθει η μείωση σε 4-2 στο 80’.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (22/12):

Α’ ΕΠΣΘ

Σκιάθος-Σαρακηνός 2-0

(5′ Ντερβίσι, 67′ Ντ. Πρίφτι)

Ρήγας Φεραίος-Δήμητρα 2-2

(3′, 75′ πεν. Αραμπατζής – 50′ Τσιάτσιος, 57′ Βούλγαρης)

Β’ ΕΠΣΘ

Αγχίαλος-Μακρινίτσα 4-2

(1′ Απριγιάν, 3′ Θάνος, 43′, 87′ Καραγιώργος – 57′ Μωραΐτης, 64′ Αντωνόπουλος)

Πανιώνιος-Άνθιμος Γαζής 0-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Ερμής-Άθλος 2-2

(45′ Ντάκης, 87′ Μπουμπούκης – 25′, 75′ Κομπούρας)

Δημητριάς-Αχιλλέας 4-2

(8’ Πετρόπουλος, 17’ Λουκάς, 43’ Τάσιος, 61’ Δημουλάς-11’ πεν., 80’)

Απόλλων Καναλίων-Α.ΠΟ.Β. 0-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.