Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Ο Σαρακηνός μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του επανήλθε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε με 0-1 τον Πύρασο στην Αγχίαλο. Την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη βοήθησαν με την απόδοσή τους να φτάσει στη νίκη δύο παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή, ο Κωνσταντάκος, που σκόραρε και το μοναδικό τέρμα, αλλά και ο νεοαποκτηθείς φορ Θαλασσινός, που στο ντεμπούτο του έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ο νεαρός παίκτης κατάγεται από την Εύβοια, είναι φοιτητής στον Βόλο και έπαιζε στον Α.Ο. Σκεπαστής. Στη φάση του γκολ, που μπήκε στο 71’, ο Θαλασσινός έδωσε στον Πατσή, ο οποίος έβγαλε ασίστ για τον Κωνσταντάκο κι αυτός με εύστοχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Έτσι ο Σαρακηνός παρέμεινε πρώτος, φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Στην Ευξεινούπολη η Δήμητρα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο για μία ακόμη φορά και επιβλήθηκε άνετα της Α.Ε. 2002 με 4-0, συνεχίζοντας στο μείον δύο από τον Σαρακηνό. Στο 24’ με κεφαλιά του Τσιάτσιου (σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς με τον ίδιο τρόπο) μετά από σέντρα του Βούλγαρη έγινε το 1-0 και στο 31’ το 2-0 με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Αραπίτσα. Δημιουργός αυτού του τέρματος ήταν ο Βούλγαρης, ο οποίος στο 57’ με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 66’ ο Κοντοβάς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Με 1-0 επικράτησε η Αγία Άννα της Σκιάθου στο Βασδέκειο, με το μοναδικό γκολ να επιτυγχάνεται στο 10ο λεπτό από τον Τζοβάρα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα και από κοντά αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σκιάθος είχε δύο δοκάρια στο τέλος, στο 84′ και στο 94′ με τους Βεργίνη και Γαζέτη, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. 

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο ντέρμπι της δεύτερης τοπικής κατηγορίας είχαμε ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης και Αγχίαλο, σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε η διαφορά του ενός βαθμού ανάμεσα στους πρώτους της κατάταξης γηπεδούχους και τους δεύτερους φιλοξενούμενους. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Φλώρου στο 7′ μετά από προσπάθεια του Νούσια της Αγχιάλου, ενώ στο 35′ ο Γερολυμάτος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, που δεν άλλαξε ως το φινάλε. Στο 90′ ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ της Αγχιάλου και στο 92′ είχε δοκάρι ο Κουκουτής σε απευθείας εκτέλεση φάουλ για το Κολλέγιο. Η διοίκηση του Αθλητικού Κολλεγίου δίνει “συγχαρητήρια στους παίκτες και στον υπέροχο κόσμο της Νίκης Βόλου που κατέκλυσε το Βασδέκειο, συμπαραστάθηκε ένθερμα και χειροκρότησε στο τέλος τα παιδιά της ΝΙΚΗΣ”.

Η Σκόπελος πήρε το διπλό από τον Ελευθεριακό, που έπαιξε στο Olimpico. Οι νησιώτες κέρδισαν με 0-3 και έφτασαν στους 22 βαθμούς.  To 0-1 έγινε από τον Συνοδινό  στο 36’, το 0-2 στο 58’ Γεωργίου και στο 75’ πάλι ο Συνοδινός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σημαντική νίκη με 2-1 για τον Αστέρα Ριζομύλου απέναντι στη Μακρινίτσα, με την οποία πριν το ματς είχε έναν βαθμό διαφορά. Η ομάδα του Χρήστου Καψιώτη έκανε την ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 61’ με πλασέ εντός περιοχής του Μωυσίδη σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και έφεραν τούμπα το ματς. Αρχικά ισοφάρισαν στο 75’ με τον Χαλιμούρδα με σουτ από κοντινή απόσταση και στο 93ο λεπτό ο Σιαμέτης παρενέβη ανάμεσα σε τερματοφύλακα και αμυντικό, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Μ’ αυτή την επιτυχία ο Αστέρας έφτασε στους 26 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (18/1):

Α’ ΕΠΣΘ

Δήμητρα-Α.Ε. 2002 4-0

Πύρασος-Σαρακηνός 0-1

Αγ. Άννα-Σκιάθος 1-0

Β’ ΕΠΣΘ

Αθλ. Κολ. Νίκης-Αγχίαλος 1-1

Αστέρας Ριζ.-Μακρινίτσα  2-1

Ελευθεριακός-Σκόπελος 0-3

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.