Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Ενός λεπτού σιγή για τον Βαγγέλη Κωστή στον Ριζόμυλο (πηγή φωτό: facebook Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης)

Σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Σαρακηνός έδειξε ότι έχει φέτος το μέταλλο του πρωταθλητή, καθώς πήρε το διπλό από τον Αίαντα Σούρπης στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού με 0-2 και παρέμεινε πρώτος στην Α’ ΕΠΣΘ.

Οι «κοκκινόμαυροι» αποσπάστηκαν αφενός τέσσερις πόντους από τον αντίπαλό τους και αφετέρου θα διατηρήσουν στη χειρότερη περίπτωση τη διαφορά των δύο πόντων από Δήμητρα και Ρήγα. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη έκανε το 0-1 με πέναλτι του Ανέστη Μαστακούλη, το οποίο κέρδισε ο Αλ Χασάν στο 23’, ενώ στο 65’ μετά από μπαλιά από την άμυνα του Πατσή ο Αντωνίου με μακρινή κεφαλιά κρέμασε τον Χαλάτση, που είχε βγει από την εστία του, γράφοντας το τελικό 0-2.

Η Αγία Παρασκευή στο γήπεδό της με δύο πολύ γρήγορα γκολ του Κοπάνα επικράτησε της Σκιάθου με 2-1. Ο σκόρερ των γηπεδούχων έκανε το 1-0 στο 2′, όταν μετά από ατομική ενέργεια και περνώντας τον αντίπαλο γκολκήπερ πλάσαρε σωστά. Στο 9′ πήρε την ασίστ του Πολύζου και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 στο 51′ με εύστοχο πλασέ του Σαολίνο Άλι.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στον Ριζόμυλο έγινε επεισοδιακό παιχνίδι, αφού μετά τη λήξη είχαμε ένταση λόγω των διαμαρτυριών του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης για τη διαιτησία του Δημητριάδη, ο οποίος αρνήθηκε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής, όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος και μετά το 1-0,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο γηπεδούχος Αστέρας Ριζομύλου πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Χαλιμούρδα με σουτ εντός περιοχής στο 29’ μετά από λάθος του Σεφερκόλλι και έφτασε στους 30 βαθμούς τους αντιπάλους του στη βαθμολογία. Δοκάρι είχε ο Κουτσαρνάκης στο 65’, ενώ στο 80’ ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Δαμάσκου. Το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής θα έχει πέσει από την πρώτη θέση.

Στο ματς του Βασδέκειου η Μακρινίτσα επιβλήθηκε με 2-0 της Σκοπέλου, αλλά το πιο ενδιαφέρον δυστυχώς θα είναι το φύλλο αγώνα και όσα θα γράψει ο διαιτητής Ευαγγελιάς, ο οποίος έδειξε δύο κόκκινες στο δεύτερο μέρος σε παίκτες της Σκοπέλου και άλλες δύο στο τέλος του αγώνα. Και τα δύο τέρματα των νικητών σημείωσε ο Γιαννακούρας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ  το Σάββατο (1/2):

Α’ ΕΠΣΘ

Αίας Σούρπης-Σαρακηνός 0-2

Αγία Παρασκευή Σκιάθος 2-1

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας Ριζομύλου-Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης 1-0

Μακρινίτσα-Σκόπελος 2-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.