Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Στιγμιότυπο από το ματς Αγία Άννα-Δάφνη

Η Αγία Άννα στο μοναδικό ματς που έγινε το Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ επιβλήθηκε άνετα με 5-0 της Δάφνης στο Olimpico με χατ-τρικ του Ματθαίου. Στο 13’ ο Ματθαίου έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και με τον τερματοφύλακα της Δάφνης να έχει βγει, πλάσαρε ουσιαστικά σε κενή εστία για το 1-0.  Στο 55’ έγινε το 2-0 με διαγώνιο σουτ του Σέττου από το ύψος της περιοχής και θέση μέσα αριστερά, ενώ στο 68’ ο Νασιακόπουλος ξεκίνησε μία κούρσα από το κέντρο, έφτασε μέσα στην περιοχή και πάσαρε παράλληλα στον Ματθαίου, που έγραψε το 3-0. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε παίκτης της Δάφνης για διαμαρτυρία, ενώ οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο γκολ. Ο Σέττος στο 78’ με διαγώνιο σουτ, που πήγε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του αριστερού δοκαριού και μετά στα δίχτυα αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να γράψει το τελικό 5-0 ο Ματθαίου με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ζαφειρίου, με τον 21χρονο επιθετικό να φτάνει στο χατ-τρικ.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Οι Μυρμηδόνες παρέμειναν μόνοι πρώτοι μετά το υπέρ τους 2-0 επί της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα. Στο 5’ ο Παλάσκας με φάουλ έκανε το 1-0 και στο 75’ ο Δημήτρης Μπούρχας στην επαναφορά μετά από δοκάρι του Τσόγκα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Η Αγχίαλος κατέβαλε την αντίσταση της Σκοπέλου στο Βασδέκειο, που χρησιμοποίησε για έδρα, με 3-0 και είναι και πάλι στο μείον τρία από την κορυφή. Στο 6’ ο Δημακόπουλος στο πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης με διαγώνιο σουτ από μέσα αριστερά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 67’ ο Δαμάσκος με πλάσε και στο 78’ο Νούσιας με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε ο Καραγιώργος λίγα λεπτά πριν το 2-0. Να σημειωθεί ότι η Σκόπελος έπαιξε με αρκετούς απόντες.

Ισόβαθμος με την Αγχίαλο είναι ο Αστέρας Ριζομύλου μετά το 2-1 επί του Άνθιμου Γαζή. Ο Βέργος στο 20’ και το 43’ με κοντινό πλασέ και σουτ εκτός περιοχής αντίστοιχα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους και μείωσε με πέναλτι ο Δανιλόπουλος στο 47’, χωρίς το σκορ ν’ αλλάξει ως το φινάλε. Το πέναλτι δόθηκε για χέρι του Καρατζώλη.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Το ένα από τα τέσσερα ματς της 14ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΘ έγινε το Σάββατο, με τον Άθλο να επικρατεί με 1-0 του Νέου Μαγνησιακού με γκολ του Πιπινή στο 72’, φτάνοντας τους 16 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ τα Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Άννα-Δάφνη 5-0

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας Ριζομύλου-Άνθιμος Γαζής 2-1

Μυρμηδόνες-Ένωση Λεχ. Νηλέα 2-0

Αγχίαλος-Σκόπελος 3-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Άθλος Αλμυρού-Νέος Μαγνησιακός 1-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.