Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Στιγμιότυπο από το ματς Αγία Άννα-Σαρακηνός

Ο Σαρακηνός αντέδρασε μετά την ήττα του από την Ακρόπολη και έφυγε με το διπλό από το Olimpico με 0-1 επί της Αγίας Άννας. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 16’ ο Τζίκας, το οποίο κερδήθηκε για χέρι αμυνομένου μετά από προσπάθεια του Θαλασσινού. Από το 75’ η Αγία Άννα έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στο Βέργο, την οποία θεώρησαν αυστηρή οι γηπεδούχοι. Ο Σαρακηνός από εκείνο το σημείο ως το τέλος είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το 0-2 σε μακρινό στο δοκάρι του Πάτση και σε σουτ μέσα από την περιοχή από θέση βολής του Αλ Χασάν, το οποίο απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Αγίας Άννας. Οι γηπεδούχοι είχαν λίγο πριν το φινάλε δοκάρι σε φάουλ του Χατζητρακόσια, ο οποίος στην τελευταία φάση του αγώνα πάλι με φάουλ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Γράντας έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Επίσης ο Σέττος της Αγίας Άννας ζήτησε επιτακτικά πέναλτι σε προσπάθεια του μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ότι τον πάτησε ο αντίπαλος του στο 85’.  Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άλλαξε ο διαιτητής, αφού ο Χαλβατζάκος λόγω οικογενειακού προβλήματος αντικαταστάθηκε από τον Ευαγγελιά, ο οποίος απέβαλε λίγο πριν το τέλος με δεύτερη κάρτα και τον Αλ Χασάν κι έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα.

Άνετο 0-4 για τη Δήμητρα στην Αγχίαλο κόντρα στον Πύρασο. Μόλις στο 8’ ο Κρανάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοντοβάς μπήκε στην πορεία της μπάλας, για να τη στείλει στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 42’ ο Κοντοβάς είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54’ και πάλι ο Κρανάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντοβάς με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Στο 63’ ο Κλουκουτάρας κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα αντιπάλου του, για να αναλάβει την εκτέλεση ο Παπαδόπουλος και να κάνει το 0-3, ενώ στο 67’ ο Κοντοβάς είδε την μπάλα να σταματά και πάλι στο δοκάρι στο σουτ που έκανε. Τελικά στο 70’, ο Θωμαΐδης έγινε αποδέκτης της μπάλας από σέντρα του Κατή και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

Ένα τέρμα ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ΑΕ 2002 απέναντι στην Ακρόπολη, η οποία μία βδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Σαρακηνού έχασε από μία ομάδα που έχει ως στόχο τη σωτηρία. Το τέρμα σημείωσε στο 78’ ο Βερντόβα, όταν η ΑΕ 2002 βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Στουμποβίκος «έσπασε» ωραία την μπάλα στον συμπαίκτη του, για να σουτάρει και να τη στείλει στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε η Δάφνη στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, καθώς επικράτησε με σκορ 0-2. Το 0-1 έγινε στον 61’, όταν ο Ρούσσας σκόραρε με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Στο 67’ ήταν η σειρά του Μαρέδη  από τους φιλοξενούμενους να βρει δίχτυα με σουτ κι αυτός έξω από την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δάφνη είχε και ένα δοκάρι στο 15’ μετά από σουτ του Περεντίδη.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Επεισοδιακό παιχνίδι υπό το φως των προβολέων έγινε στον Ριζόμυλο, όπου ο τοπικός Αστέρας επικράτησε της Σκοπέλου με 3-0. Το 1-0 έγινε στο 55’ με τον Θεοδώρου, ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Χαλιμούρδας και μάλιστα το τελευταίο ήταν με απευθείας κόρνερ. Ο Αστέρας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού έχει αποβληθεί από το πρώτο μέρος με δεύτερη κίτρινη ο Καραλόπουλος, όπως συνέβη το ίδιο διάστημα και με τον Παχή της Σκοπέλου με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδ.  Από κει και πέρα ο νεαρός Ζέλα στο 67’ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Σκοπελίτες συνέχισαν με εννιά. Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν:

α) ότι μαζεύτηκαν άτομα έξω από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο, τα οποία δεν είχαν κάποια ιδιότητα που προπηλάκισαν τους παίκτες τους και τους πέταξαν μπουκάλια

β) ότι παλιός παράγοντας του Αστέρα Ριζομύλου έβαλε τα δάχτυλά του στα μάτια νεαρού παίκτη τους

γ) ότι παράγοντας από τον Αστέρα δηλωμένος στο φύλλο αγώνα απώθησε βίαια τον αρχηγό τους Χρυσάνθη. Μάλιστα θα γίνει και μήνυση για το συγκεκριμένο περιστατικό, γιατί έχει καταγραφεί το συμβάν στο φύλλο αγώνος.

Μπορεί ο Μαγνησιακός να προηγήθηκε με 2-0 ωστόσο ο Άνθιμος Γαζής ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με σκορ 2-3 κάνοντας την ολική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται, καθώς θεωρούν ότι στο 75’ έπρεπε να δοθεί υπέρ τους πέναλτι σε ανατροπή του Κασιούρα εντός περιοχής. Ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ σκορ στο 20’ με τον Ίμπρα να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο 29’ κέρδισε πέναλτι, με τον Ίμπρα και πάλι να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια όμως ο Άνθιμος Γαζής έκανε το ξέσπασμα. Στο 41’ ο Ευαγγελός με προβολή μείωσε σε 2-1, ενώ στο 42’(!) έγινε το 2-2 από σέντρα του Δανιλόπουλου και πλασέ του Β. Παπαδόπουλου. Ο Άνθιμος Γαζής κράτησε το καλύτερο για το τέλος, καθώς στο 90’ ο Δανιλόπουλος κέρδισε πέναλτι, για να αναλάβει και την εκτέλεσή του και να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2-3.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Αννα-Σαρακηνός 0-1

Πύρασος-Δήμητρα Ευξ. 0-4

Α.Ε. 2002 Ακρόπολη 1-0

Αγία Παρασκευή-Δάφνη 0-2

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας Ριζομύλου-Σκόπελος 3-0

Μαγνησιακός-Άνθιμος Γαζής 2-3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.