Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Ν.Α. Νίκης-Ενωση Λεχωνίων Νηλέας
Με τρία ματς άνοιξε σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στα δύο

Με τρία ματς άνοιξε σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στα δύο, ενώ λευκή ισοπαλία είχαμε στην Αγχίαλο ανάμεσα σε Πύρασο και Τοξότη.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός ότι είχαν αμφότερες κάποιες καλές στιγμές.

Το ματς στη Σούρπη ανάμεσα στον Αίαντα και τον Θησέα είχε δύο χαμένα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, με τους Κουτσιρίμπα και Γκόγκο να αποκρούουν στις εκτελέσεις των Δημητρίου και Κουκουτή. Ωστόσο με τον ίδιο τρόπο ο Ράπτης στο 85’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά με 1-0, με τον Ντούρα να είναι αυτός που κέρδισε την εσχάτη των ποινών.

Έξι γκολ σημειώθηκαν στο γήπεδο του Σαρακηνού στο παιχνίδι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ακρόπολη. Ο Σαρακηνός προηγήθηκε με 3-0 ως το 35’, με τον Μυλωνά να σκοράρει δύο φορές, η Ακρόπολη έκανε δυναμικό come back, μειώνοντας σε 3-2 με τέρματα στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου, για να έρθει ο Ζάχος στο 82’ να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Δάφνη είναι προσωρινά μόνη πρώτη μετά το 2-0 επί του Ανθιμου Γαζή. Ο Γ. Τσαρέλας σέρβιρε για τον αδερφό του Φώτη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0 λίγο πριν την ανάπαυλα, για να έρθει ο Σταυραντώνης σε κενή εστία στο  81’ μετά από φάουλ του Ρουκά και κεφαλιά-πάσα του Κουτσογεωργίου να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Οι Μυρμηδόνες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον Πτελεό, όπου νίκησαν με το ευρύ 0-5 τον Πρωτεσίλαο με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Ο Κλουκουτάρας στο 28’ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Μακρή και άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κομπούρας λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τσόγκα σημείωσε το 0-2, για να έρθει ο Μακρής με σουτ από τα 30 μέτρα, που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, να γράψει το 0-3. Ο Τίτου με γωνιακό σουτ εκτός περιοχής και ο Τσόγκας μετά την ασίστ του Ζαντιώτη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Φοβερό ματς έγινε στο γήπεδο του Σαρακηνού, με τον Ατρόμητο Ν.Ι. να ανατρέπει το 0-2 σε 3-2, αλλά ισοφαρίστηκε στο 93’ σε 3-3 από την Α.ΠΟ.Β.

Επίσης, στο «Π. Μαγουλάς» οι Νέοι Αθλητές Νίκης σταμάτησαν το σερί των έξι αγώνων που η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα ήταν αήττητη, υποχρεώνοντάς την σε ήττα με 2-0, με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Για τη Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή πήρε το διπλό από τη Σκιάθο Β’ με σκορ 1-3 κι ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια, θα ξαναμείνει μόνη πρώτη, φτάνοντας τους 43 βαθμούς.

Τέλος, το ματς Απόλλων Καν.-Θησέας Β’ 4-1 άρχισε στις 18.26 αντί για τις 18.00 λόγω καθυστερημένης άφιξης των διαιτητών. Τα δύο πρώτα του γκολ έβαλε ο 15χρονος Νεκτάριος Σκοπιανός, γιος του ιερέα του χωριού των Καναλίων!

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (2/3) έχουν ως εξής:

A’ ΕΠΣΘ (21η)

Σαρακηνός-Ακρόπολη 4-2

(3’, 35’ Μυλωνάς, 24’ Ράπτης, 82’ Ζάχος-39’ Στρούγγης, 52’ Αξιώτης)

Πύρασος-Τοξότης 0-0

Αίας-Θησέας 1-0

(85’ πεν. Ράπτης)

Β’ ΕΠΣΘ (17η)

Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες 0-5

(28’ Κλουκουτάρας, 61’Κομπούρας, 65’ Μακρής, 76’ Τίτου, 85’ Τσόγκας)

Ν.Α. Νίκης-Ε.Λ. Νηλέα 2-0

(7’ Καρυώτης, 29’ Παλάντζας)

Δάφνη-Άνθιμος Γαζής 2-0

(44′ Φ. Τσαρέλας, 81′ Σταυραντώνης)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Α.ΠΟ.Β. 3-3

(78’ Γιαννακούρας, 82’ Ακριβούσης, 85’ Παντελίδης-5’ Χούμπλης, 25’, 93’ Ρέκκας)

Γ’ ΕΠΣΘ (17η)

Σκιάθος Β’-Αγ. Παρασκευή 1-3

(15’ Χύντρι-25’ Αλιβάνιστος, 36’ Ζήτρας, 49’ Κύρκος)

Απόλλων Καν.-Θησέας Β’ 4-1

(15’ Χρ. Ζήσης, 40’ Τσάντος, 65’, 68’ Σκοπιανός -3’ Τσιακοβής)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.