Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Το διαιτητικό τρίο και οι αρχηγοί στο ματς Αχιλλέας-Μυρμηδόνες
Ξεχωρίζει η ήττα της Δήμητρας από τον Πρωτεσίλαο

Μπορεί η Α’ ΕΠΣΘ να είχε διακοπή, αλλά διεξήχθη το εξ αναβολής ματς ανάμεσα στον Πύρασο και τη Σκιάθο και πλέον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της με 4-0, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω για 70 και πλέον λεπτά, κι έφτασε τον Θησέα στους 44 βαθμούς και στην τέταρτη θέση με τη 13η νίκη της.

Πλήρη δράση είχαμε στις δύο μικρότερες κατηγορίες. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στη Β’ ΕΠΣΘ έγινε η έκπληξη, αφού ο ουραγός Πρωτεσίλαος με γκολ του Φλίγκου νίκησε με 1-0 την κακή Δήμητρα, με συνέπεια η ομάδα της Ευξεινούπολης να μείνει τρίτη με 39 βαθμούς.

Αντίθετα, Δάφνη και Μυρμηδόνες την ξεπέρασαν και έχουν από 42 πόντους. Έτσι, για μία ακόμη φορά μοιράζονται την κορυφή. Η ομάδα του Βόλου επιβλήθηκε με 3-1 των Νέων Αγίας Άννας και η ομάδα του Πλατάνου με 0-2 του Αχιλλέα Αχιλλείου.

Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάμψει την αντίσταση της Α.Ε. 2002, με συνέπεια να την ξεπεράσει στη βαθμολογία, έχοντας πλέον 34 βαθμούς και κατέχοντας την τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα των Καλών Νερών ακολουθεί στην 5η με 33.

Ίδιο σκορ είχαμε και στο «Παντελής Μαγουλάς» υπέρ των Νέων Αθλητών Νίκης, που κέρδισαν τη Σκόπελο. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως νίκη σωτηρίας για την ομάδα του Χρήστου Κοντοβά, καθώς έφτασε τους 28 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι ένταση υπήρξε στο τέλος, που στοίχισε και την αποβολή σε παίκτη των φιλοξενούμενων για διαμαρτυρία, ενώ οι νησιώτες κάνουν λόγο για επιθετικό φάουλ στον Προβιά στο γκολ των Ν.Α. Νίκης στο 61’.

Η ενδεκάδα των Ν.Α. Νίκης

Από κει και πέρα δεν είχε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Ανθίμου Γαζή και του Διαγόρα Στεφανοβικείου, που έληξε με 1-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη 19η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΘ, οι Μικροθήβες επικράτησαν με 4-1 του Πηλέα, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να κάνει λόγο για πλασματικό σκορ λόγω των χαμένων ευκαιριών που είχε, μεταξύ αυτών και πέναλτι. Οι Μικροθήβες εξακολουθούν να είναι δεύτερες με 48 βαθμούς έναντι 49 της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής, που παίρνει ξεκούραστα το τρίποντο στα χαρτιά από τον Μαγνησιακό Β’.

3-0 από …ημίχρονο και 44 βαθμοί για τον Τοξότη Β’, που δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Νίκη Βόλου Β’, με τον Λαθουρά να σκοράρει δις.

Εξαιρετικός ήταν ο Απόλλων Καναλίων, που στην έδρα του και μπροστά ακόμη μία φορά σε πολύ κόσμο, επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, με αποτέλεσμα ν’ αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς έναντι 32 των ηττημένων.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (23/3) έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (εξ αναβολής)

Πύρασος-Σκιάθος 4-0

(11’ Ζαρίφης, 53’ Μαντζαβίνος, 72’ αυτογκόλ Καμπουρέλης, 82’ Καραγιώργος)

Κόκκινη: 20’ Τσότσος της Σκιάθου

Χαμένο πέναλτι: 68’ Μπάμπα για τη Σκιάθο

Β’ ΕΠΣΘ (19η)

Πρωτεσίλαος-Δήμητρα Ευξ. 1-0

(38’ Φλίγκος)

Αχιλλέας Αχιλλείου-Μυρμηδόνες 0-2

(28’ Κατσαβριάς, 65’ Κλουκουτάρας)

Χαμένο πέναλτι: 45’ Τίτου για τους Μυρμηδόνες

Ατρόμητος Ν.Ι.-Α.Ε. 2002 1-0

(93’ Γιαννακούρας)

Ανθ. Γαζής-Διαγόρας Στεφ. 1-1

(93’ Χασιώτης-72’ Μπαλούλης)

Δάφνη-Νέοι Αγ. Άννας 3-1

(55’ Βαρβέκης, 63’ Ρουκάς, 92’ πεν. Σταυραντώνης-5’ Νταβλαμάνος)

Ν.Α. Νίκης-Σκόπελος 1-0

(61’ Κοκκώνης)

Κόκκινη: Σκιαθίτης για τη Σκόπελο (90’)

Γ’ ΕΠΣΘ (19η)

Μικροθήβες-Πηλέας 4-1

(28’ Νιφόρος, 37’ Καραδήμας, 39’ Λανάι, 55’ Παπαστεργίου-49’ Μπαφάς)

Τοξότης Β’-Νίκη Β. Β’ 3-0

(5’, 35’ Λαθουράς, 19’ Δενελάβας)

Απόλλων Καν.-Ιάσων Α.Μ. 3-0

(21’ Στ. Μανώλης, 30’ Ν. Ζήσης, 65’ Σκοπιανός)

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.