Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Τον Σαρακηνό προσωρινά στην πρώτη θέση και στους 18 βαθμούς έπιασε ο Αίας Σούρπης, που για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο (16/11) κέρδισε με 0-3 την Αγία Παρασκευή, η οποία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους ήταν καλή.  Το 0-1 έγινε στο 43’ με πέναλτι του Κατσαβριά, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Το 0-2 ήρθε από τον Χειλά, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία στο 48’, ενώ στο 65’ ο Αραπίτσας βγήκε στο τετ-α-τετ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην Αγχίαλο ο Πύρασος κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη με 3-2 επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Η επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα αποδείχτηκε καθοριστική. Στο 5’ ο Γάτος έκανε το 1-0, ο Άλμπα ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 στο 12’, αλλά ο Κερατίδης ξανάδωσε το προβάδισμα στον Πύρασο στο 32’. Στο 48’ ο Κικίδης ισοφάρισε για δεύτερη φορά για λογαριασμό του Ιάσονα, αλλά στο 65’ με ωραίο σουτ του Ρεφουγιάτι στο παραθυράκι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Μαλεσάγκος για τον Ιάσονα στο 70’ και Μπόγκαμος στις καθυστερήσεις για τον Πύρασο πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω κόκκινης.

Στο Olimpico δεν μπήκε γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγία Άννα και Ακρόπολη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0.

Στη Β’ Τοπική ο Αστέρας Ριζομύλου έφτασε τους 13 βαθμούς μετά το 3-1 επί του Μαγνησιακού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ίμπρα στο 29’, αλλά στην αρχή του δεύτερου μέρους δέχτηκαν τρία τέρματα: στο 49’ και στο 52’ από τον Κάρρο και στο 59’ από τον Σιαμέτη, που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα πέναλτι.

Στο Βασδέκειο ο Άνθιμος Γαζής του Γιώργου Καραμίχαλου ήταν εντυπωσιακός και νίκησε 2-6 τον Ελευθεριακό, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στο πρώτο μέρος. Ο Λεωνίδας Κόρμπας άνοιξε το σκορ για τους Πηλιορείτες στο 11’, οι οποίοι όμως δέχθηκαν δύο γκολ στο 17’ και στο 45’. Ωστόσο το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά υπόθεση του Άνθιμου Γαζή. Στο 54’ Λινάρδος έγραψε το 2-2, στο 60’ ο Κωστάκης το 2-3 και το 65’ ο Κίτσας έδωσε διαφορά ασφαλείας με 2-4 στην ομάδα του. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο στο 72’ με τέρμα του Φώτη Παπαδόπουλου, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77’ ο Νίκος Δημόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νικητές είχαν τέσσερα δοκάρια, στο 13’ με τον Κατσαρό, στο 14’ με τον Λεωνίδα Κόρμπα, στο 55’ με τον ίδιο και στο 62’ σε ανάποδο ψαλίδι του Κίτσα.

Στη  Γ’ ΕΠΣΘ ο Άθλος του Θοδωρή Σκούρα έφτασε τους δέκα βαθμούς με το υπέρ του 3-1 επί της Α.Ε. Διμηνίου, η οποία προηγήθηκε στο 26’ με τον Καφετζή. Στο 31’ ο Τίτου ισοφάρισε σε 1-1 και στην επανάληψη έβαλε δύο γκολ ο Κομπούρας, στο 65’ με πέναλτι και στο 88’ με κεφαλιά.

Συνοπτικά τα αποτέλεσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (16/11):

Α’ ΕΠΣΘ (7η αγωνιστική)

Αγία Άννα-Ακρόπολη 0-0

Πύρασος-Ιάσων Α.Μ. 3-2

Αγία Παρασκευή-Αίας 0-3

Β’ ΕΠΣΘ (6η αγωνιστική)

Αστέρας Ριζομύλου -Μαγνησιακός 3-1

Ελευθεριακός-Άνθιμος Γαζής 2-6

Γ’ ΕΠΣΘ (5η αγωνιστική)

Aθλος-Α.Ε. Διμηνίου 3-1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.