Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Στο μοναδικό ματς που έγινε για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο (30/11) η Ακρόπολη έφυγε με το διπλό από την Αγία Παρασκευή, νικώντας με 2-5. Δύο τέρματα έβαλε για τους νικητές ο Παγώνης (3, 55′) και από ένα οι Αξιώτης (19′), Σπύρος Γκάγκας του Κωνσταντίνου (56′) και Μόσιος (80′). Για την Αγία Παρασκευή ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι στο 17’ ο Καραγιάννης και ο ίδιος με σουτ στο παραθυράκι έκανε προσωρινά το 2-4 στο 75’. Οι άνθρωποι της ομάδας του Σέσκλου εύχανται περαστικά στον Νίκο Πασσιά, που βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού, ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από την πλευρά της Ακρόπολης.

Στη Β’ Τοπική και στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης επιβλήθηκε με 3-0 των Μυρμηδόνων και αύξησε τη διαφορά από την ομάδα του Πλατάνου στους πέντε βαθμούς (20 έναντι 15) και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Σκοπέλου την Κυριακή με αντίπαλο τον Μαγνησιακό στον Βόλο. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος με γκολ του Φλώρου, ενώ στην επανάληψη σκόραραν και οι Γερολυμάτος και Κουτσούκης.

Στον Ριζόμυλο ο Αστέρας νίκησε με το ίδιο σκορ (3-0) τον Πανιώνιο και είναι προσωρινά δεύτερος με 16 πόντους. Οι γηπεδούχοι έβαλαν και τα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Γιάννη Φώτου μετά από σέντρα του Χαλιμούρδα, ενώ το 2-0 και το 3-0 ήταν υπόθεση του Βασίλη Κάρρου. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο 16χρονος δεξιός μπακ Δημήτρης Αποστολίδης για τους γηπεδούχους.

Για την 7η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΘ με γκολ του Κώστα Λουκά στο πρώτο μέρος η Δημητριάς κέρδισε με 1-0 τον Άθλο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγ. Παρασκευή-Ακρόπολη 2-5

Β’ ΕΠΣΘ

Αθλ. Κολλέγιο Νίκης-Μυρμηδόνες 3-0

Αστέρας Ριζ.-Πανιώνιος 3-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Δημητριάς-Άθλος 1-0

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.