Αποτελέσματα και σκόρερ στα play out της Α’ ΕΠΣΘ

Μία αναμενόμενη νίκη -αυτή του Πρωτεσίλαου- και μία απρόσμενη ήττα της ΑΕ 2002 από τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο περιελάμβανε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των play out της Α’ ΕΠΣΘ. Η Αγ. Παρασκευή σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι επικράτησε 4-5 των Μυρμιδόνων στον Πλάτανο, ενώ ο Αστέρας πήρε άνευ αγώνα με την Μακρινίτσα το τρίποντο.

Πρωτεσίλαος-Δάφνη 4-0
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Πρωτεσίλαος υποδεχόμενος τη Δάφνη, όπως φαίνεται κι από το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Θανάση Μπίλη προηγήθηκαν στο 17’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Λεϊμονή στο 27’. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με τον Τερλεξή να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να τον …νικάει ο Σκούρας επιλέγοντας τη σωστή γωνία. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, για να σημειώσει το τελικό 4-0 ο Χολέβας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, στο 87’.

Διαγόρας Στ.-ΑΕ 2002 2-1
Την έκπληξη έκανε ο Διαγόρας όπου με δύο υπέροχα τέρματα επικράτησε και …καταδίκασε την ΑΕ 2002. Στο 32’ ο Άρης Κόρδα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Σιαμέτη άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 37’ ο Καραπλιάγκος με υπέροχο μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα της εστίας της ΑΕ 2002. Στο 75’ ο Μιχάλης Ντάφος …ζήλεψε το υπέροχο γκολ και με πανομοιότυπο τρόπο έγραψε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Στεφανοβικείου. Ο προπονητής των ηττημένων Στέργιος Σιαμέτης δήλωσε στο “magnesiasports” τα εξής μετά το τέλος του αγώνα: “Σήμερα ήταν μία “αυτοκτονία” για εμάς. Δυστυχώς, δεν αξίζαμε τίποτα περισσότερο από αυτό το ματς. Πλέον, η παραμονή μας δυσκολεύει μετά από αυτή την ήττα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.