Αποτελέσματα και σκόρερ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ (20/11)

Άνετα επικράτησε ο Πύρασος στο Στεφανοβίκειο (0-5), όπως και οι Μικροθήβες της Χλόης (7-3), ενώ ισόπαλο έληξε το Αχιλλέας-Άθλος (2-2)

Διαγόρας-Πύρασος 0-5
Πέρασε πρώτος ο Πύρασος στο βαθμολογικό πίνακα, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ρήγα στον Αλμυρό και τη δική του νίκη επί του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο με 0-5. Ο Γιάννης Σιαμέτης είχε την ευκαιρία να βάλει αρκετούς μικρούς σε ηλικία να αγωνιστούν, τόσο στην αρχική ενδεκάδα, όσο και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Αγασιώτης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 5’ άνοιξε το χορό των γκολ, με τον Αραπίτσα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Βλάχου στο 12’, ενώ το ίδιο έκανε και ο Παπαδόπουλος πέντε λεπτά αργότερα, με τον Καραγιώργο να δίνει την τελική πάσα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε για τους φιλοξενούμενους και στο 80’ ο νεαρός Γάτος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ εφτά λεπτά αργότερα υποδέχθηκε με περίτεχνο τρόπο την πάσα του Νίνου, έκανε όμορφη ντρίπλα και έγραψε το τελικό 0-5. Στην αρχική ενδεκάδα για τον Πύρασο ήταν οι νεαροί Θεοδωρόπουλος και Γκαραβέλας, ενώ από το ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κοσμάς, Παπαδογιώργος, Γάτος και ο Καραδήμας μπήκε αλλαγή στο 54’.

 

Αχιλλέας-Άθλος 2-2
Άνοιξε λογαριασμό ο Αχιλλέας Αχιλλείου κόντρα στον Άθλο και πέτυχε δύο τέρματα, τα πρώτα στο φετινό πρωτάθλημα κι έτσι κατέκτησε το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Άθλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ξυνού, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κομπούρας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα προσωρινά, με τον νεαρό επιθετικό να παίρνει το …ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ στο 25. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Θάνος Παναγιώτου ισοφάρισε σε 1-1, με τον Άθλο να προηγείται δεύτερη φορά με σκόρερ πάλι τον Κομπούρα στο 85’, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Νίκος Μπεζάτης για τους γηπεδούχους, στην αμέσως επόμενη φάση.

Μικροθήβες-Χλόη 7-3
Εύκολο απόγευμα είχαν οι Μικροθήβες στην έδρα τους υποδεχόμενοι την Χλόη, επικρατώντας με το ευρύ 7-3. Από δύο τέρματα πέτυχαν για τους νικητές οι Νίκος Βέτσικας, Νίκος Καλέμι και Μικέλ Βρετό και ένα ο Θοδωρής Κυριέρης. Για τους ηττημένους σκόραραν οι Μαυρογόνατος (35’), Κολοκοτρώνης (52’) και Μπομπότης (85’).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.