Αποτελέσματα και σκόρερ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ (Σάββατο 27/11)

Με νίκη προχώρησε ο Πύρασος και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου Ομίλου, ενώ η Αγία Άννα ήρθε ισόπαλη στο γήπεδο της Αργαλαστής κόντρα στην ουραγό ΑΕ 2002. Στη Β’ ΕΠΣΘ σημειώθηκαν -σε τρία παιχνίδια- 18 τέρματα!

Αστέρας Ριζομύλου-Πύρασος 1-4

Συνεχίζει τις εύκολες νίκες ο Πύρασος κι αυτή την αγωνιστική επικράτησε με 1-4 του Αστέρα στο Ριζόμυλο. Οι παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη είχαν πετύχει τέσσερα τέρματα μέχρι το 35ο λεπτό της αναμέτρησης και στην επανάληψη έριξαν ρυθμούς. Ο Αραπίτσας στο 18’ ήταν εύστοχος σε τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Μιχόπουλου για το 0-1, ενώ ο Καραγιώργος και πάλι σε τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Ζενούνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Αγχίαλο. Στο 29’ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, αλλά ο Ρακής στην αμέσως επόμενη φάση με κοντινή προβολή μετά από πάσα του Ζενούνι διαμόρφωσε το 0-3. Ο Αραπίτσας ο 34’ και πάλι σε τετ-α-τετ ήταν εύστοχος για το 0-4, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Ζενούνι και πάλι.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 18’ με το σουτ του Ξηρομερίτη να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και με την κεφαλιά του Αποστολίδη να φεύγει άουτ. Ο Χαλιμούρδας με σουτ έξω από την περιοχή στο 54’ πέτυχε το «γκολ της τιμής» για το τελικο 1-4.

 

ΑΕ 2002-Αγία Άννα 2-2
“Θύμα έκπληξης” έπεσε η πρωτοπόρος Αγία Άννα από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ 2002, φέρνοντας 2-2 στο γήπεδο της Αργαλαστής. Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ 2002, βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-2, με την Αγία Άννα να «παίρνει κεφάλι» στο σκορ στο 25′ με αυτογκόλ του Σφέτσιου, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 0-1. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ ο Κορέτα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 58’ ο Παρίσης με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Βερντόβα μείωσαν σε 1-2, ενώ στο 76’ ο Μάριος Γαλάνης από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας της Αγίας Άννας, χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

 

ΝΑ Νίκης-Νέοι Αγίας Άννας 3-4
Όμορφο θέαμα πρόσφεραν Νέοι Αθλητές Νίκης και Νέοι Αγίας Άννας στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε με …αγγλικό σκορ. Ο Γκινίδης στο 15’ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ ο Καραγιαννόπουλος με κοντινό πλασέ στο 20’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Γιοβάνης στο 43’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πέτρου για το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες των φιλοξενούμενων πέτυχαν δύο τέρματα μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου και πήραν προβάδισμα. Ο Αλεξανδρίδης με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, με τον Μουλαλίου στο 65’ να βάζει μπροστά με 2-3 την ομάδα του, μετά από ασίστ του Αλεξανδρίδη. Ο Χαμζάι στο 72’ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Το τελικό 3-4 έκανε ο Πέτρου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75’, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

 

Άθλος-Μικροθήβες 3-3
Όμορφο θέαμα από δύο ομάδες που έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ευξεινούπολης για τον αγώνα του δεύτερου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, ανάμεσα σε Άθλο και Μικροθήβες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, με τους Νίκο Βέτσικα και Νίκο Καλέμι να δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με τον Κομπούρα να μειώνει στο 35’ με πλασέ, μετά από σέντρα του Πιπινή. Στην επανάληψη ο Κομπούρας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κακαλές για την ισοφάριση, αλλά οι Μικροθήβες πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με το δεύτερο τέρμα του Νίκου Βέτσικα για το 2-3. Ο εκ των κορυφαίων για τον Άθλο Θοδωρής Πιπινής, στο 89’ έκανε με πλασέ το τελικό 3-3.

 

Απόλλων Καν. Ένωση Λεχωνίων-Νηλέας 3-2
Σκούρα τα βρήκε ο Νηλέας στα Κανάλια, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Ο Δουλάς με κεφαλιά στο 12’ έκανε το 1-0, με την Ένωση Λεχωνίων-Νηλέα να ισοφαρίζει αρχικά στο 20’ με σουτ του Λιάκου έξω από την περιοχή και στο 40’ ο ίδιος με ωραία ατομική προσπάθεια, όπου πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια να προηγείται με 1-2. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο αποτελεσματικοί και στο 65’ ο Μπαλούλης επιχείρησε σέντρα, με τη μπάλα να χτυπάει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.