Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (13/11)

Συνέχισε με νίκη ο πρωτοπόρος του δευτέρου Ομίλου Νηλέας επί του Άθλου, ενώ ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι του πρώτου Ομίλου ανάμεσα σε Νέους Αγίας Άννας και Ιάσονα Άλλης Μεριάς.
Χλόη και Μικροθήβες νίκησαν ΑΟ Άνω Λεχωνίων και Αχιλλέα Αχιλλείου, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Νέοι Αγίας Άννας-Ιάσων Ά.Μ. 1-1
Από ένα βαθμό πήραν οι Νέοι της Αγίας Άννας και ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς, μετά το ισόπαλο 1-1. Ο Χαμζάι εκτέλεσε εύστοχα στο 7΄το πέναλτι που κέρδισε ο Καφετζί, για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Ροδοβίτης για τους φιλοξενούμενους, το οποίο κέρδισε ο Πασχάλης.
Στο 10ο λεπτό, σημειώθηκε μία φάση σύμφωνα με ανθρώπους του Ιάσονα που προκαλεί απορία, τουλάχιστον. Όπως ανέφερε στο magnesianews,ο προπονητής τους Νίκος Τζιόλας, ο Χριστοδούλου έπιασε σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια μέσα από την τελική γραμμή της εστίας, αμέσως μετά στον «ουρανό» των διχτύων, με τους αμυντικούς της Αγίας Άννας να διώχνουν στη συνέχεια, με τους διαιτητές να μην καταλογίζουν κάτι!

ΧΛΟΗ-ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ 4-2
Η Χλόη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι ουραγών του δευτέρου Ομίλου κόντρα στα Άνω Λεχώνια με 4-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με πλασέ του Μιχολίτση μετά από κάθετη πάσα του Τριχόπουλου και διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Αραμπατζή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριχόπουλου, στο 35’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το τρίτο τέρμα τους, με τον Μιχολίτση μετά από πάσα και πάλι του Τριχόπουλου, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικηφορίδη στο 65’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπομπότης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το 4-1, για να μειώσει και πάλι ο Νικηφορίδης για τον ΑΟ Άνω Λεχωνίων με πλασέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧ. 4-0
Εύκολο απόγευμα είχαν οι Μικροθήβες στο γήπεδό τους, όπου φιλοξένησαν τον Αχιλλέα Αχιλλείου και επιβλήθηκαν με 4-0. Στο 25’ο Διαμαντένιας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με τον Νίκο Καλέμι πέντε λεπτά αργότερα να βρίσκει στόχο για το 2-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Αλμπέρτο Λανάι έγραψε το 3-0, με τον Κουτσοκέρα στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΘΛΟΣ ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ 0-4
Με νίκη συνέχισε στο 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ ο πρωτοπόρος Νηλέας, επικρατώντας με το ευρύ 0-4 του Άθλου στο γήπεδο του Αλμυρού. Ο Λιάκος στο 26’ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και ο Γκογκινούδης λίγο πριν βγει το ημίχρονο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από σέντρα του Μακρή. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και πάλι ο Γκογκινούδης εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Αράπογλου για το 3-0, ενώ ο Χατζηκώστας χρίστηκε σκόρερ στο 66’, μετά από βολέ του τερματοφύλακά του σε κόντρα επίθεση και με ψύχραιμο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.