Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (14/11)

Πανιώνιος-Ελευθεριακός 5-2

Με 5-2 επικράτησε ο Πανιώνιος του Ελευθεριακού σήμερα το πρωί στο «Βασδέκειο». Ο Ελευθεριακός προηγήθηκε με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει με απ’ ευθείας εκτέλεση του Καπάκη στο 20’. Οι παίκτες του Γιάννη Γιαννακού προηγήθηκαν με 2-1 στο 32’ με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Μαρτσέλο και πήραν «αέρα» δύο τερμάτων με τον Βαρβέκης στο 40’. Στην επανάληψη ο Λυρίτσης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για το 4-1 και ο Βαρβέκης σε άδειο τέρμα δεν αστόχησε για το 5-1 στο 69’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 75’ στο τελικό 5-2.

 

Πηλέας-Μαγνησιακός 0-3

Δεν δυσκολεύτηκε ο Μαγνησιακός απέναντι στον Πηλέα και νίκησε με 0-3. Ο Μάρκου στο 18’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δημήτρη Κέκια έκανε το 1-0. Ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου με σουτ μέσα από την περιοχή στο 25’. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Γιάννης Κέκιας κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το τελικό 0-3

 

Κένταυρος ΝΠ-Απόλλων Καν. 3-1

Πύρρειος ήταν η νίκη που πέτυχε ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου με 3-1 στην έδρα του, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Καναλίων. Η ομάδα του Πηλίου είδε τους Πότσκα και Σέτι να αποχωρούν βαριά τραυματίες για το Νοσοκομείο του Βόλου, μιας και ο πρώτος χτύπησε στο γόνατο και ο δεύτερος στον αστράγαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για σπάσιμο. Αυτή τη στιγμή και οι δύο βρίσκονται στο Νοσοκομείο, κάνουν εξετάσεις ώστε να καθοριστεί το μέγεθος της ζημιάς και για τους δύο. Οι άνθρωποι του Κενταύρου διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, μιας και θεωρούν ότι ο διαιτητής Αλεξίου «άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας ατιμώρητα», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο «magnesianews». Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή αφού όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας των Καναλίων «δεν μας δόθηκαν τέσσερα πέναλτι». Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Πότσκα στο 9’ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Κλάιντι Σεφέρι με πλασέ στο 48’, μετά από σέντρα του Τσέλα από τα αριστερά έγραψε το 2-0, ενώ στο 85’ ο Αμαρίλντο Σεφέρι από το ύψος του πέναλτι σούταρε εύστοχα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Τσέλα από τα αριστερά. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα ήταν να μειώσει στο 95’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Νούλα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

 

Α.ΠΟ.Β.-Α.Ο. Σκοπέλου 7-2

Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι της Α.ΠΟ.Β. με τη Σκόπελο, μιας και οι νησιώτες άντεξαν για ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Έλσον Σένκο στο 25’, για να ισοφαρίσει ο Ίλιεβ στο 32’ με σουτ, μετά από πάσα του Τσόχα. Από τον ίδιο παίκτη ήρθε και η ασίστ για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 44’, με τον Παρθένη να κάνει το πλασέ και το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ΑΠΟΒ πήρε …αέρα δύο τερμάτων με τον Βαβίτσα στο 52 και δύο λεπτά αργότερα ο Χουμπλής με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 4-1. Στο 62’ ο Έντι Νταϊλιάνι μετά από ασίστ του Παρθένη πλάσαρε για το 5-1, ενώ ο Γεωργούσης ΄στην επόμενη φάση με σουτ το 6-1. Το τελευταίο τέρμα της Α.ΠΟ.Β. πέτυχε ο Έντι Νταϊλιάνι μετά από ασίστ του Χουμπλή, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ορέστης Χισάι για τους νησιώτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.