Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (23/01)

Με πρωινό παιχνίδι άρχισε η δράση για τη Β’ ΕΠΣΘ σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τους Νέους Αθλητές Νίκης και να επικρατεί με σκορ 1-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Καπάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε τη δυνατότητα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του εκτελώντας πέναλτι, αλλά ο Δαμασιώτης απέκρουσε την προσπάθεια πέφτοντας στην αριστερή γωνία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νέοι Αθλητές αγωνίστηκαν από το 52’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φυσολόη με κόκκινη κάρτα.

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε Απόλλωνα Καναλίων και Χλόη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν δύο φορές, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2 με εύστοχη εκτέλεση του Παππά στο 97!

Ο Απόλλων Καναλίων άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ όταν μετά από φάουλ του Αγερώτη ο Βλαχόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 38’ ο Αγερώτης είχε δοκάρι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ μετά από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα Καναλιων, ο Κίτσιος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 60’ ο Αγερώτης μετά από ατομική προσπάθεια από αριστερά πέτυχε το τέρμα για τον Απόλλωνα Καναλίων και για το 2-1, ωστόσο στο 92’ με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου ο Αλεξίου κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-2!  Τελικά και ενώ στην ίδια φάση ο Παναγιωτάκης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ο Παππάς κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση, για το τελικό 3-2.

Εύκολο έργο είχε ο Άνθιμος Γαζής απέναντι στα Άνω Λεχώνια, επικρατώντας σε βάρος τους με το ευρύ 4-0.

Μόλις στο 2’ ο Κυργιάκης έκανε το 1-0 , με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 10’ ο Κϊτσας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης στο 71’ έκανε το 3-0 με σουτ και πάλι, ενώ στο 88’ ο Ορέστης Καράι εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε μετά από χέρι αμυνόμενου και διαμόρφωσε το τελικο 4-0.

Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε την αναμέτρηση ΕΛ Νηλέας-Αχιλλέας Αχιλλείου ο παίκτης των γηπεδούχων Γκογκινούδης, αφού πέτυχε όλα τα τέρματα για το τελικό 3-0.

Στο 33’ έκανε το 1-0 με τακουνάκι μετά από μπαλιά του Πάγια, ενώ στο 42’ σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουβαρά. Στο 48’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με πλασέ μετά από πάσα του Μαλούση.

 

Α.ΠΟ.Β.-Ιάσων Ά.Μ. 5-1

Με το επιβλητικό 5-1 κατάφερε να επικρατήσει η Α.ΠΟ.Β. επί του Ιάσονα Ά.Μ. στο μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι. Ο Βαλάντης Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους μετά από πάσα του Ροδοβίτη. Από εκεί και πέρα τα ηνία πήρε η Α.ΠΟ.Β. και με τον Χουμπλή στο 38’ έφερε το ματς στα ίσια, μετά από ασίστ του Τσόχα, ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Έντι Νταϊλιάνι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 63’ και στο 76’ ο Έντι Νταϊλιάνι σκόραρε δύο φορές μετά από ασίστς των Χουμπλή και Παρθένη, ενώ ο Χουμπλής ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Παρθένης για το τελικό 5-1 στο 86’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.