Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 3 Απριλίου)

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των play off της Β’ ΕΠΣΘ, με τον Νηλέα και τον Μαγνησιακό να πανηγυρίζουν εκτός έδρας νίκες.

Άνθιμος Γαζής-Μαγνησιακός 1-2
Με μία νίκη την ερχόμενη αγωνιστική ο Μαγνησιακός, όπου υποδέχεται τις Μικροθήβες, κερδίζει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Για να συμβεί όμως αυτό, κέρδισε σήμερα τον Άνθιμο Γαζή με 1-2 εκτός έδρας με δύο γκολ του Χρηστίδη. Το 0-1 έγινε πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ροδίτης από τα πλάγια έκανε ατομική ενέργεια, έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και με σουτ ο Χρηστίδης άνοιξε το σκορ. Στο 58’ ο ίδιος παίκτες με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά από την αντίθετη πλευρά του Κρανιά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 65’ με το πλασέ του Κίτσα μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Κουλάκογλου.

Ιάσων Ά.Μ.-ΕΛ Νηλέας 1-4
Συνεχίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Νηλέας, μετά την επικράτηση με 1-4 στην έδρα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Το 0-1 έκανε με πλασέ ο Ασλάνογλου μετά από πάσα του Μακρή, περνώντας και τον τερματοφύλακα στο 50’, ενώ ο Γκογκινούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσαβούτας στο 62’ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 75’ με προβολή του Βαλάντη Χριστάκη, μετά από σέντρα του Τσίγγα, αλλά στο 78’ ο Γκογκινούδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-3, μετά από ασίστ του Τσαβούτα. Τέλος, στο 89’ ο Τσαβούτας με προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.