Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 11/12)

Δύο μόλις ματς ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα και μάλιστα για τον Β’ Όμιλο και τα δύο. Ο Αχιλλέας Αχιλλείου πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη με 3-4 στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας επί του ΑΟ Άνω Λεχωνίων και ο Άνθιμος Γαζής επιβλήθηκε του Άθλου με 0-1 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

ΑΟ Άνω Λεχωνίων – Αχιλλέας Αχιλλείου 3-4
Σε ένα παιχνίδι με …αγγλικό σκορ, πλούσιο θέαμα και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ κι από τις δύο ομάδες, ο Αχιλλέας Αχιλλείου πήρε το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας από τον ΑΟ Άνω Λεχωνίων με 3-4. Ο Νικηφορίδης είχε δοκάρι στο 8’ λεπτό για τους γηπεδούχους, αλλά ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Αχιλλέας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ξενάκη στο 15΄ και πήρε το προβάδισμα στο 27 με τον Μπεζάτη. Ο Νικηφορίδης και πάλι έκανε το 2-2 στο 29’ και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Θάνος Παναγιώτου έκανε το 2-3 για τον Αχιλλέα, αλλά ο Παπαδόπουλος στο 73’ ισοφάρισε εκ νέου. Ο Στεργίου δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ματς πέτυχε το γκολ και έδωσε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του Αχιλλείου.

 

Άθλος-Άνθιμος Γαζής 0-1

Ο Δημήτρης Καλογιάννης ήταν αυτός που καθόρισε το σκορ στην αναμέτρηση στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, ανάμεσα σε Άθλο και Άνθιμο Γαζή, μετά από σέντρα του Κίτσα στο 73’. Στο 35’ ο Μπιλιτσάκης είδε τη μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκών, μετά από σουτ που επιχείρησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.