Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ

Δεκαεφτά τέρματα μπήκαν σε τρία παιχνίδια -τόσο για τα play off όσο και για τα play out- στη Β’ ΕΠΣΘ.

Α.ΠΟ.Β.-Άνθιμος Γαζής 6 – 2
Με το ευρύ 6-2 επικράτησε η Α.ΠΟ.Β. του Άνθιμου Γαζή. Ο Χουμπλής με πλασέ έκανε το 1-0 μόλις στο 8’ για να ισοφαρίσει ο Άνθιμος Γαζής στο 18’ με «τακουνάκι» του Πασχαλόπουλου. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το …πολυβόλο της Α.ΠΟ.Β. Έντι Νταϊλάνι, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο 31’ με πλασέ μετά από ασίστ του Χουμπλή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 31’ ο ίδιος με πλασέ και πάλι, έκανε το 3-1. Στο 37’ με κεφαλιά και στο 44’ με πλασέ μετά από ασίστ και τις δύο φορές του Χουμπλή, διαμόρφωσε το 5-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48’ σε 5-2 με σουτ του Μουστάκα, αλλά ο Νταϊλάνι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 51’ με πλασέ μετά από την τρίτη κατά σειρά ασίστ του Χουμπλή έκανε το τελικό 6-2.

Μικροθήβες-Πανιώνιος 2-5
Με το «διπλό» έφυγε ο Πανιώνιος από το γήπεδο των Μικροθηβών, επικρατώντας με 2-5. Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και ισοφάρισαν.
Το 0-1 έκανε ο Κυπτίου με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 15’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Διαμαντένια στο 18’, με τον τερματοφύλακα Πανιωνίου να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι μετά από κάθετη πάσα του Καπάκη και πάλι ο Κυπτίου έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 45’ με κεφαλιά του Γιώργου Αναγνώστου μετά από σέντρα του Τοκαλή, ενώ έφεραν το ματς στα «ίσια» στις αρχές της επανάληψης (50’) με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση του ίδιου, μετά από σέντρα του Λανάι.
Ο Πανιώνιος όμως μέχρι το τέλος του αγώνα πέτυχε τρία τέρματα και πήρε το τρίποντο. Στο 52’ με τον Καπάκη πήραν προβάδισμα, ενώ με το τρίτο τέρμα του Κυπτίου έκανε το 2-4 στο 58’, ενώ ο Δαμασιώτης κέρδισε πέναλτι στο 82’ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Σταμάτης για το τελικό 2-5.

Άθλος-Νέοι Αγ. Άννας 0-2
Με δύο τέρματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο, οι Νέοι της Αγίας Άννας επικράτησαν του Άθλου. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Πιπινή στο 8’, με Καφετζή να …ισοφαρίζει τις χαμένες ευκαιρίες στο 10’ όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 65’ με σουτ του Έκτορα Μάρκου, μετά από ασίστ του Καφετζή, για να διαμορφώσει στο 78’ το τελικό 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι –που κέρδισε ο ίδιος- του Καφετζή.

Ν.Α. Νίκης-Χλόη 3-0 ά.α.
Δεν «κατέβηκε» η Χλόη στο γήπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.