Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 18 Δεκεμβρίου)

Διεκόπη το ματς Αγίας Παρασκευής-Σαρακηνού, επικράτησε με 0-1 ο Πρωτεσίλαος του Αστέρα και ο Ρήγας επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα στην 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Αγ. Παρασκευή-Σαρακηνός (διεκόπη)
Στο 5ο λεπτό διέκοψε την αναμέτρηση Αγ. Παρασκευή κόντρα στον Σαρακηνό ο διαιτητής της αναμέτρησης Καλορογιάννης. Η αναμέτρηση διεκόπη λόγω του έντονου αέρα (η μπάλα δεν κυλούσε λόγω του ανέμου) και του κρύου, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, μετά από εντολή του διαιτητή. Πλέον, πιθανότατα το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΣΘ.

Αστέρας-Πρωτεσίλαος 0-1
Με γκολ του Θανάση Παπαδόπουλου στο 88’ ο Πρωτεσίλαος απόδρασε από τον Ριζόμυλο. Το σύνολο του Θανάση Μπίλλη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και όπως ο ίδιος τονίζει «το αξίζαμε μιας και έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στα τελευταία λεπτά με τον Γυμναστικό και τον Αίαντα». Ο έμπειρος επιθετικός πήρε την πάσα από τον Κώστα Αλαμάνη (ο μέσος) και πλάσαρε άψογα στην απέναντι γωνία του Βουραζέρη, με το σύνολο του Τάκη Παρισσάκη να μην έχει και το χρόνο να αντιδράσει.
Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βέργου από το 75 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ρήγας Φ.-Μυρμιδόνες 2-0
Δύο γκολ και τέσσερα δοκάρια είχε ο Ρήγας στο ματς του Βελεστίνου με αντίπαλο τους Μυρμιδόνες. Το σύνολο του Λάκη Μπακάλη επανήλθε στις επιτυχίες μετά την εντός έδρα ήττα από τον Πύρασο την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πάσχος στο 6’ με πλασέ μετά από πάσα του Δημήτρη Αγροκώστα έκανε το 1-0 και το τελευταίος από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 75’, μετά από πάσα του Καραγιάννη. Δύο δοκάρια είχε ο Πάσχος και από ένα οι Γιώργος Αγροκώστας και Βαϊόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.