Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια έγιναν σήμερα και στους δύο Ομίλους της ‘ ΕΠΣΘ, με τον Σαρακηνό να κερδίζει την Αγία Άννα, τον Αίαντα τον Αστέρα Ριζομύλου και την Ακρόπολη να παίρνει το διπλό κόντρα στην ΑΕ 2002.

Σαρακηνός-Αγία Άννα 1-0
Ο Σαρακηνός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής ημέρας του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, κόντρα στην Αγία Άννα, για την οποία ήταν η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καλαμάτας στο 60, με τη μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Χολέβα και να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Αραμπατζή στο 75’. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές σε σουτ του Σέτου στο 27’ και στο 50’, όπου στην πρώτη περίπτωση έδιωξε ο Γράντας στην κλειστή γωνία του και στη δεύτερη να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι, όπως και το σουτ του Τσελεπή είχε την ίδια τύχη στο 31’.

ΑΕ 2002-Ακρόπολη 0-1
Πέρασε με το διπλό από το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας η Ακρόπολη, με γκολ του Παγώνη μετά από ασίστ του Μιχάλη Τσουκάλη κι έτσι συνεχίζει το «κυνήγι» των πρωτοπόρων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθη με σουτ στο 66’. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 72’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παγώνης, αλλά μπλόκαρε ο Βίτσος, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γραβάνη να διατάζει επανάληψη, μιας και θεώρησε ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης είχε αφήσει τη γραμμή της εστίας του πριν από την εκτέλεση. Ο πάγκος της ΑΕ 2002 ζήτησε να εκτελέσει το πέναλτι άλλος παίκτης, αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε κι έτσι ο Παγώνης για δεύτερη φορά νικήθηκε από τον Βίτσο πέφτοντας στην άλλη γωνία σε σχέση με την πρώτη εκτέλεση. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 77’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, μιας και ανέτρεψε αντίπαλο στο ημικύκλιο του κέντρου του γηπέδου! Τέλος, ο Σιαμέτης πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ από τον βοηθό κ. Βλάχο.

Αίας-Αστέρας Ριζ. 2-1
Έπιασε τον Πύρασο στην πρώτη θέση ο Αίαντας, μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του βελτιωμένου Αστέρα Ριζομύλου, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε στο 12’, όταν ο Σαρρής εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και ο Αποστολίδης με προβολή σημείωσε το 0-1. Στο προηγούμενο λεπτό ο Αραπίτσας είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, αλλά στο 16’ ισοφάρισε σε 1-1, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος του Αστέρα και να καταλήγει στα δίχτυα του Ξανθά. Η νίκη για τον Αίαντα ήρθε στο 95’, όταν ο Αραπίτσας έκανε τη σέντρα, ο Κατσαβριάς με το κεφάλι τροφοδότησε τον προωθημένο Πλαβό – ο οποίος μετά από εντολή του προπονητή του αγωνιζόταν ως σέντερ φορ- και με κοντινή προβολή έδωσε την πολύτιμη νίκη επί του Αστέρα. Την επόμενη αγωνιστική ο Αίαντας θα αγωνιστεί στην Ν. Αγχίαλο κόντρα στον Πύρασο, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.