Αποτελέσματα και σκόρερ στην Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022)

Με τον Κένταυρο ΝΠ να φεύγει με το “διπλό” από την έδρα του Άθλου και το παιχνίδι Ελευθεριακού-Μαγνησιακού έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων.

Άθλος-Κένταυρος ΝΠ 0-2
Με τα δύο πρώτα γκολ του Λαμπαδάρη ο Κένταυρος ΝΠ πήρε το διπλό στην έδρα του Άθλου και συνεχίζει την πορεία του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων αγωνίζεται συνήθως ως αμυντικός, αλλά ο προπονητής του σε αυτό παιχνίδι τον έβαλε στα χαφ και έτσι πέτυχε δύο γκολ, στο 43’ μετά από πάσα του Ζοτκάι και του Α. Σεφέρι στο 50’.

 

Ελευθεριακός-Μαγνησιακός 1-2

Με δύο τέρματα του Νούσια στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο, ο Μαγνησιακός επικράτησε με 1-2 του Ελευθεριακού. Στο 18’ ήρθε το πρώτο τέρμα με μονοκόμματο σουτ του Nούσια, μετά από σέντρα από δεξιά του Χρηστίδη, για να διπλασιάσει τα τέρματά της η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου ένα τέταρτο αργότερα, με …δράστη και πάλι τον Νούσια και σέντρα του Χρηστίδη. Το μόνο που κατάφερε ο Ελευθεριακός ήταν να μειώσει στο 78’ στο τελικό 1-2, ενώ από το 82’ και μέχρι το τέλος του ματς έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.