Αποτελέσματα και σκόρερ στην Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 4/12)

Νέοι Αγίας Άννας-Πανιώνιος 0-2
Με δύο όμορφες ατομικές ενέργειες των Μαρτσέλο και Βάρβεκη, ο Πανιώνιος πέρασε με 0-2 από το «Olimpico» κόντρα στους Νέους της Αγίας Άννας. Ο Μαρτσέλο στο 17’ μετά από ασίστ του Μουτσινά, έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και με σουτ έκανε το 0-1, ενώ ο Βάρβεκης στο 85’, έχοντας περάσει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλεξανδρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Σκόπελος-Ν.Α. Νίκης 5-0
Μια άνετη νίκη πέτυχε η Σκόπελος με τον Ορέστη Χισάι να πετυχαίνει «καθαρό» χατ τρικ και τον Τσουπαρέλο στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει ακόμα δύο τέρματα για το τελικό 5-0. Ο Χισάι σκόραρε στο 6’ στο 14’ και στο 37’, ενώ στην επανάληψη ο Τσουπαρέλος στο 58’ και στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το ευρύ 5-0 για τους νησιώτες.

 

Χλόη-Άθλος 1-1

Ο Άθλος προηγήθηκε στο 25′ με γκολ του Κομπούρα για να ισοφαρίσει ο Τριχόπουλος στο 88′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μιχολίτσης.

 

Αχιλλέας Αχ.-Απόλλων Καν. 1-2

Με 1-2 «πέρασε» από το Αχίλλειο ο Απόλλων Καναλίων. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με πλασέ του Παππά, ενώ ο Καράνταγλης στο 24’ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αχιλλείου ήταν να μειώσουν στο 57’ με γκολ του Βαγγέλη Ζάρα.

 

Μικροθήβες-Άνθιμος Γαζής 1-1

Ισόπαλο έληξε το ματς στο γήπεδο των Μικροθηβών ανάμεσα στην τοπική ομώνυμη ομάδα και τον Άνθιμο Γαζή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Διαμαντένια μετά από πάσα του Κουτσοκέρα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κίτσα στο 89’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άγγελου Δημόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.