Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Τρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΑΕΚ προσπάθησε απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, αλλά η ανωτερότητα της ομάδας του Μονάχου ήταν εμφανής, από το ξεκίνημα κιόλας του ματς και πέρασε από το διπλό από την Αθήνα με σκορ 0-2. Και ναι μεν η Ένωση κατάφερε να κρατήσει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο γκολ σ’ ένα δίλεπτο (61′ και 63′) από τους Μαρτίνεθ και Λεβντόφσκι και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και από την στιγμή που η γερμανική ομάδα προηγήθηκε, όλα έγιναν πολύ δύσκολα για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άγιαξ πέτυχε τεράστια νίκη με 1-0 επί της Μπενφίκα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της ΑΕΚ, με την ομάδα του Άμστερνταμ να πετυχαίνει γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Μαζραουΐ, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης του Άγιαξ στάθηκε τυχερός, καθώς στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής Άγιαξ και Μπάγερν έχουν από εφτά βαθμούς στον όμιλο και ακολουθεί η Μπενφίκα με τρεις πόντους. Στην τελευταία θέση του γκρουπ βρίσκεται η ΑΕΚ που δεν έχει βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς ξεχωρίζει φυσικά η πολύ μεγάλη νίκη της Γιουβέντους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ με 1-0 με γκολ του Ντιμπάλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε σαν αντίπαλος στο «θέατρο των ονείρων» και ήταν εμφανώς καλύτερη της ομάδας του Μουρίνιο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ματς της Τρίτης (23/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ:

5ος όμιλος

ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2 (61′ Μαρτίνεθ, 63′ Λεβαντόφσκι)

Άγιαξ – Μπενφίκα 1-0 (92′ Μαζραουΐ)

6ος όμιλος

Χόφενχαϊμ – Λιόν 3-3 (33′,47′  Κράμαριτς, 90′ Ζοέλιντον – 27′ Τραορέ, 59′ Αλβάρο, 67′ Ντεπάι)

Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (30′ Νταβίντ Σίλβα, 35′ Λαπόρτ, 71′ Μπερνάρντο Σίλβα)

7ος όμιλος

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0 (30′, 43′ Τζέκο, 50′ Ουντέρ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1 (11′ Μπενζεμά, 56′ Μαρσέλο – 79′ Χροσόφσκι)

8ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους 0-1 (17′ Ντιμπάλα)

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1 (55′ Οαρό – 26′ Μπατσουαγί)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.