Αποτελέσματα και βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής της Basket League

Μετά από ένα περιπετειώδες φινάλε ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη με 77-74 από την Κύμη για το τελευταίο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής της Basket League, που έγινε την Κυριακή (14/10), παρουσιάζοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή του.

Ένας φανερά κουρασμένος Ολυμπιακός, μετά την υπερπροσπάθεια στη Μόσχα για την Euroleague απέναντι στην Κίμκι και με τον Βασίλη Σπανούλη εκτός 12άδας, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, «τα χρειάστηκε» στην Κύμη, μέχρι να «λυτρωθεί» από τον Άξελ Τουπάν στα 16’’ για τη λήξη. Ο Γάλλος φόργουορντ ευστόχησε από τα 6.75, μετά από ασίστ του Βαγγέλη Μάντζαρη, γράφοντας το τελικό σκορ, καθώς στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ροκάνισαν το χρόνο χωρίς να υποπέσουν σε φάουλ, υποχρεώνοντας τον Σκοτ Σαγκς σε ντράιβ στα 6’’, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Το Σάββατο οι αποβολές των προπονητών του Άρη και του Παναθηναϊκού (Αγγέλου-Πασκουάλ) έδωσαν άλλη νότα στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν με 70-84.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον ελλιπή ΠΑΟΚ κερδίζοντας άνετα με 91-71, ενώ το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από τη Πάτρα καταβάλλοντας τον Προμηθέα. τα αξιοσημείωτα η πρώτη νίκη για τον Χολαργό αλλά και για τον Ήφαιστο Λήμνου.

Σε αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Προμηθέας Π.-Περιστέρι 73-76
Χολαργός-Κολοσσός Ρ. 74-60
Ήφαιστος Λήμνου-Πανιώνιος 86-64
Ρέθυμνο-Λαύριο 72-77
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 91-71
Άρης-Παναθηναϊκός 70-84
Κύμη-Ολυμπιακός 74-77

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ Β.
Παναθηναϊκός 4
Ολυμπιακός 4
Περιστέρι 4
ΑΕΚ 3
ΠΑΟΚ 3
Προμηθέας Πατρών 3
Χολαργός 3
Λαύριο 3
Ηφαιστος Λήμνου 3
Αρης 3
Κύμη 3
Πανιώνιος 2
Ρέθυμνο 2
Κολοσσός Ρόδου 2

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.