Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής της Football League

Τη δεύτερη νίκη της στη Football League για την 4η αγωνιστική σημείωσε η Παναχαϊκή. Στο γήπεδο της Αγυιάς οι Αχαιοί επικράτησαν 1-0 του Ηρακλή, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο 10′ με κοντινή προβολή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκίνησε με ήττα στον πάγκο του Γηραιού, ο οποίος έχει πλέον τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα ματς. Προβλημάτισε για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία επιδόθηκε σε ανούσια κατοχή μπάλας και δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Σούλη.

Την έκπληξη της 4ης αγωνιστικής έκανε ο Καραϊσκάκης στην Κέρκυρα. Η ομάδα της Άρτας νίκησε 1-0 στο νησί των Φαιάκων την τοπική ομάδα με γκολ του Λίτσκα και κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα, οι γηπεδούχοι που έχουν στόχο την άνοδο, έμειναν στο -8 από την κορυφή.

Ο Αιγινιακός υπέστη δεύτερη εντός έδρας ήττα. Μετά το 0-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας, η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχασε 1-2 από τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος παράλληλα κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τα τρία γκολ μπήκαν από το 64′ μέχρι το 70′. Ο Μαρουκάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παπαδόπουλος).

Ο Απόλλων Λάρισας υπέστη την πρώτη του απώλεια βαθμών. Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σπάρτη. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν με εκτελέσεις πέναλτι (Μαρκολίνο – Στογιάνοβιτς). Οι Θεσσαλοί μάλιστα, είχαν χάσει πέναλτι στο πρώτο μέρος (Κουρτεσιώτης). Η ομάδα της Λακωνίας πήρε τον πρώτο της βαθμό ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

Το Σάββατο ο Εργοτέλης υποδέχθηκε στο “Παγκρήτιο” τα Τρίκαλα και πήρε τη νίκη με 3-0. Ο Κοζορώνης άνοιξε το σκορ στο 37′ με εκτέλεση πέναλτι, ο Μπουτσάκης στο 53′ διεύρυνε το προβάδισμα κι ο Ιατρούδης στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0) της επικράτησης των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους στα ισάριθμα πρώτα ματς της δεύτερης κατηγορίας.

Ο ΝΠΣ Βόλος νίκησε στα Περιβόλια τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Δημόπουλο τρία λεπτά μετά την έναρξη του ματς,  ο Καμπαγέρο στο 12′ διεύρυνε το προβάδισμα των Θεσσαλών, ενώ ο Σιμόν στο 35′ μείωσε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το γκολ του Νίλι στον 43ο λεπτό στην Καλαμαριά, έδωσε την εκτός έδρας νίκη στον Πλατανιά (0-1). Ο Ηρόδοτος έκανε την έκπληξη κι έφυγε με τη νίκη από της Δράμα, επικρατώντας εκτός έδρας (2-3) της Δόξας.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Εργοτέλης – Τρίκαλα 3-0 (37′ πεν. Κοζορώνης, 53′ Μπουτσάκης, 76′ Ιατρούδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Βόλος 1-2 (35′ Σιμόν / 3′ Δημόπουλος, 12′ Καμπαγέρο)

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος 2-3 (10′ Κουσκουνάς, 34′ Κρητικός / 23′ Φραγκουλάκης, 31′ Σμυρλής, 45’+2′ Γιαλούσης)

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-1 (43′ Νίλι)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη 1-1 (55′ Μαρκολίνο / 86′ Στογιάνοβιτς)

Παναχαϊκή – Ηρακλής 1-0 (10′ Ελευθεριάδης)

Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων 1-2 (67′ Παπαδόπουλος / 64′, 70′ Μαρουκάκης)

Κέρκυρα – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 ( 74′ Λίτσκας)

Η βαθμολογία

1. Εργοτέλης 12

2. Απόλλων Λάρισας 10

3. Πλατανιάς 10

4. Βόλος 9

5. Ηρόδοτος 9

6. Δόξα Δράμας 7

7. Παναχαϊκή 7

8. Κέρκυρα 4

9. Αήττητος Σπάτων 4

10. Ηρακλής 4

11. Απόλλων Πόντου 3

12. Τρίκαλα 3

13. Καραϊσκάκης 3

14. Αιγινιακός 2

15. Σπάρτη 2

16. ΑΟΧ Κισσαμικός 1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.