Αρχηγών παρόντων… στον Ολυμπιακό Βόλου

Φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου την Κυριακή 25/09

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ένα άκρως ανανεωμένο σύνολο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες… σταθερές παλαιότερων παικτών, όπως οι Σκοπελίτης και Κόλα, οι οποίοι όπως ανακοινώθηκε θα είναι οι δύο πρώτοι εκ των τεσσάρων συνολικά αρχηγών των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Φίλιππος Σκοπελίτης είναι πρώτο κατά σειρά αρχηγός, ενώ ακολουθεί ο Κλεβί Κόλα. Παράλληλα, οι δυο τους πλαισιώνονται και από τους Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που επέστρεψε φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου, και Στέργιο Ψιάνο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μετά το φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου,  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας προγραμματίστηκε ακόμη ένας φιλικός αγώνα, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, σύνολο που ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με έναρξη στις 17:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.