Άρχισαν οι προπονήσεις στο B.C. Volos

Μετά την πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos στις 6 Σεπτέμβρη, ακολούθησε στις 9 του μήνα η έναρξη των προπονήσεων. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

“Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών μας του προπονητικού τιμ και με αρκετούς γονείς στις κερκίδες.

Ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης και ο υπεύθυνος υποδομής κ. Καρακατσούνης Κων/νος ανέλυσαν τα προγράμματα των προπονήσεων για κάθε τμήμα, τους στόχους της ομάδας μας, τη λειτουργία της και παρουσίασαν το προπονητικό τιμ, τον κ. Ρούση Δημήτρη, ο οποίος θα προπονεί τα τμήματα μας φέτος, και την υπεύθυνη μηχανογράφησης και οργάνωσης της ομάδας μας, την κ. Κύρου Μιχαέλα.

Στη συνέχεια το προπονητικό τιμ απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητών – αθλητριών και των γονέων τους. Στο τέλος δόθηκαν τα προπονητικά προγράμματα, βγήκαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες και από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι προπονήσεις για τα τμήματα.

Επίσης την προσεχή Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει στις 18:00-20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της υποδομής μας. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι μικροί αθλητές μας να δώσουν το παρών μαζί με τους γονείς τους.

Φέτος η ομάδα μας προχωράει σε κάτι ξεχωριστό με την ίδρυση νέων τμημάτων, όπως το baby basket (από 3-5 χρόνων) και το νέο ξεχωριστό τμήμα για κοριτσάκια (από 10-13 χρόνων)…

Οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα για τη νέα χρονιά τηλ.επικοινωνίας: 6987 048486-6946 284232-6973 881647..

ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΑΣ …

Έχουμε επίσης τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας στη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στο Ορφανοτροφείο την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από 14:00-18:00 με τη συμμετοχή του προπονητικού τιμ και κάποιων παικτών της Ανδρικής – Εφηβικής ομάδας μας καθώς και με τη συμμετοχή των παιδιών και εργαζομένων  από το ορφανοτροφείο

B.C.VOLOS-PLAY WITH “PASSION” SITE:basketaballclubvolos.com

fb ­(bcvolos)”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.