Αρχίζει το F4 στο Βελιγράδι

Αύριο στις 19:00 ο πρώτος ημιτελικός Ολυμπιακός Αναντολού Εφές

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα γίνει φέτος στο Βελιγράδι, με τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκας να διεξάγονται αύριο Πέμπτη 19/5, με τον Ολυμπιακό να θέλει να διεκδικήσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί 10 φορές σε F4 και στις 8 έχει κερδίσει στα ημιτελικά, κάτι που θέλει να κάνει και αύριο (19:00) στη σερβική πρωτεύουσα απέναντι στην τουρκική Αναντολού Εφές, που αποτελεί την κάτοχο του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στον έτερο ημιτελικό έχουμε ισπανικό εμφύλιο, καθώς στις 22:00 Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται διεκδικώντας επίσης μία θέση στον τελικό, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21/05 (19:00 ώρα Ελλάδος). O μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 το Σάββατο.

Κορυφαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας

Παράλληλα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στη τελετή απονομής των βραβείων, στο Βελιγράδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού κέρδισε για δεύτερη φορά το βραβείο, το οποίο παρέλαβε από τη σύζυγο του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς, Νένα. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Είναι πολύ έντονη στιγμή για μένα και μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους βοηθούς μου, τους παίκτες μου και νιώθω περήφανος. Είναι τιμή για μένα που με διάλεξαν οι συνάδελφοί μου».

Πολυτιμότερος παίκτης από εκεί και πέρα αναδείχθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα, ενώ ο Κώστας Σλούκας κατέκτησε το βραβείο της «μαγικής στιγμής», για το buzzer beater τρίποντό του που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην παράταση με 87-85 επί της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, για την 26η αγωνιστική.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.