Αργώ Βόλου: Χωρίς την Τσαντοπούλου στην Πρέβεζα

Η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία είναι πραγματικότητα για την Αργώ Βόλου, και το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, οι αθλήτριες του βολιώτικου συνόλου θα βρεθούν στην Πρέβεζα για το πρώτο τους παιχνίδι για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για τις παίκτριες του Βαγγέλη Σταθόπουλου έχουν προετοιμαστεί εδώ και καιρό αρκετά για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, με τις προπονήσεις να είναι έντονες, και να έχουν δείξει παράλληλα εξαιρετικά δείγματα στα φιλικά που έδωσε το σύνολο της Αργούς.  Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για την Αργώ, που θα ταξιδέψει στην Πρέβεζα χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή η Φωτεινή Τσαντοπούλου.

Η έμπειρη αθλήτρια είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια προπόνησης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατο του δεξιού της ποδιού και να έχει τεθεί εκτός μάχης εδώ και λίγες εβδομάδες. Έτσι, δύσκολα θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί απέναντι στην Πρέβεζα, οπότε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της, ελπίζοντας ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είναι σε θέση να πάρει μέρος κανονικά και να βοηθήσει τις συμπαίκτριές της.

Τέλος, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και τους διαιτητές των αναμετρήσεων για τα εθνικά πρωταθλήματα. Έτσι στον αγώνα ΦΓΣ Πρέβεζας-Αργώ Βόλου ορίστηκαν οι κκ Αποστόλου-Τζελέτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.