Αργώ Βόλου: «Πράξαμε αυτό που οφείλαμε»

Η Αργώ Βόλου είναι ένα από τα σωματεία βόλεϊ της Μαγνησίας που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εγγραφή τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τους υπευθύνους της ομάδας να κάνουν λόγο για μία κίνηση που όφειλαν προς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στις ακαδημίες αλλά και προς τους αθλητές.

Η τοποθέτηση της διοίκησης της Αργούς έχει ως εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό στα μέλη μας, στους αθλητές -τριες, στους φίλους γονείς και στους φιλάθλους του Συλλόγου μας, την εγγραφή της ομάδας μας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο νόμιμων Αθλητικών Σωματείων της Ελλάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τα σωματεία να διαθέτουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη ΓΓΑ για να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής. Μετά την άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α2 Εθνική Κατηγορία για εμάς η εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ ήταν μονόδρομος. Όλα τα μέλη του ΔΣ μπήκαν στη διαδικασία συγκέντρωσης πλήθος δικαιολογητικών από το Πρωτοδικείο Βόλου, Περιφέρεια Μαγνησίας, ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΚΕΛ, ΙΚΑ και Εφορία που αποδείκνυαν τη νομιμότητα λειτουργίας του σωματείου. Η οριστική υποβολή της αίτησης του Συλλόγου μας έγινε στις 27/11/2020 αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα (7 σελίδες αίτηση) και στις 17/12/2020 επετεύχθη η εγγραφή μας.

Έτσι λοιπόν πράξαμε αυτό που οφείλαμε απέναντι στους γονείς που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά των ακαδημιών στο Σύλλογο μας τους αθλητές /τριες των αγωνιστικών τμημάτων μας και στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά η ανθρωπότητα».