Αργυρές τρεις Βολιώτισσες στη Βουδαπέστη!

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Το τρίτο μετάλλιο, αυτήν την φορά σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, κατέκτησε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης και συγκεκριμένα στο κόμπο, με έντονη τη βολιώτικη παρουσία, καθώς στην ομάδα συμμετείχαν τρεις αθλήτριες του ΝΟΒΑ, οι Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Δεληγιάννη και Ζωή Καράγγελου!

Στον τελικό του κόμπο συμμετείχαν μόλις τέσσερις χώρες. Η ελληνική ομάδα, απαρτιζόμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Ελένη Δεληγιάννη, Έλενα Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη, συγκέντρωσε 89.1000 βαθμούς και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Νικήτρια ήταν η Ουκρανία με 94.7000β, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Λευκορωσία με 86.0667 βαθμούς.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα δεν παρουσίασε τα προγράμματά της στο ντουέτο και το ομαδικό, κρατώντας τα για το προ-ολυμπιακό μίτινγκ, που θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη.

Ανακοίνωση για το ασημένιο μετάλλιο εξέδωσε ο ΝΟΒΑ, επισημαίνοντας τη συμμετοχή των αθλητριών του.

Χαρακτηριστικά επισημαίνονται τα εξής: «Μετά από μια εξαιρετική παρουσία, η εθνική μας ομαδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο τελικό του free combination πίσω από τη κυρίαρχη Ουκρανία και μπροστά από τη Λευκορωσία! Μέλη της εθνικής μας ομάδα που μετείχαν στο αγώνισμα του free combination ήταν και τρεις δικές μας αθλήτριες, η Ελένη Φραγκάκη,η Ελένη Δεληγιάννη και η Ζωή Καράγγελου! Αυτή η επιτυχία των κοριτσιών συμπληρώνει με απόλυτη αρμονία την πολύ καλή παρουσία της εθνικής μας ομάδας σε αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κορίτσια μας κάνατε υπερήφανους!

Ο πρόεδρος του ομίλου μας κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, η αντιπρόεδρος και έφορος του τμήματος συγχρονισμενης κολύμβησης του ομίλου μας κα Μαρία Παρασκευόπουλου και  το ΔΣ του ομίλου μας συγχαίρει τα κορίτσια γι’ αυτήν τους την επιτυχία και τους εύχεται καλή συνέχεια στη πορεία τους για το Τόκιο»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.