Άρης Σοϊλέδης για κορωνοϊό: Είμαι από τους τυχερούς, δεν έχω νιώσει τίποτα

Ο Άρης Σοϊλέδης, πριν δύο μέρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το πρωί της Παρασκευής, ο ποδοσφαιριστής που ζει και εργάζεται στη Ρουμανία μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εμπειρία του από τον κορονοϊό.

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω νιώσει τίποτα. Ούτε πυρετό, ούτε αλλοίωση της γεύσης, ούτε πονοκέφαλο, ούτε το λαιμό μου. Τίποτα, τίποτα. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε τεστ με την ομάδα και ήμουν εγώ κι άλλοι δύο άνθρωποι, που δεν είχαμε κολλήσει. Δυστυχώς το πέρασε όλη η ομάδα. Ακόμα και γιατροί και φυσικοθεραπευτές. Εγώ δεν ξέρω πώς το κόλλησα, γιατί βρισκόμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Έκανα τις προπονήσεις μου και επέστρεφα στο σπίτι. Μπορεί να κόλλησα από κάποιο αντικείμενο που έπιασα στο προπονητικό κέντρο» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.