Άρης: «Τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε πως πριν από το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, καθώς κι απειλές τόσο σε εκείνον όσο και σε άλλους δύο παίκτες του Άρη, οι οποίοι δεν κατονομάζονται.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης έκανε δήλωση στην οποία τόνισε ότι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά, με μηνύσεις και αγωγές κατά του Κώστα Καραπαπά, ύστερα από την καταγγελία του δεύτερου για απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν από το Άρης – ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (14/12) η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε ότι «τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης είναι ενήμερη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με τις «καταγγελίες» των τελευταίων ωρών.

Η ΠΑΕ Άρης ξέρει πως να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές της και το πράττει από την πρώτη στιγμή. Τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.