Άριστες εντυπώσεις άφησαν στην Ξάνθη παίκτες της Αγίας Άννας

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας κατά τη διάρκεια των εορτών -και συγκεκριμένα το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2017-μετέβη στην Ξάνθη, όπου συμμετείχε στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Η αποστολή συνοδευόμενη από τους προπονητές κ.κ. Πετσιμέρη, Καραλή και Μπαλαμούτη καθώς και από τους υπεύθυνους της σχολής κ.κ. Σίμο και Τσιουρέλη διέμεινε στο ξενοδοχείο Le chalet που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η παρουσία των αθλητών, ανάλογη με το πνεύμα των ημερών, δημιούργησε τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στους υπεύθυνους του τουρνουά όσο και στους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία 2007 η Αγία Άννα τερμάτισε στην τρίτη θέση, στην κατηγορία 2005 στην πρώτη θέση και στην κατηγορία 2003 στην πέμπτη θέση. Σε ατομικό επίπεδο και στην κατηγορία 2005 οι αθλητές της σχολής Κωστούλας Χαράλαμπος και Ζαρίφης Θεόφιλος ισοβάθμησαν και κατέκτησαν το βραβείο του πρώτου σκόρερ και ο Καλόγηρος Φάνης αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα.

Το Δ.Σ της σχολής, οι μικροί αθλητές και οι προπονητές τους ευχαριστούν τη διοίκηση και τους προπονητές της ΠΑΕ Ξάνθη και ιδιαίτερα τους κυρίους Καλογιάννη Περικλή και Κεχαγιά Νικόλαο για την άριστη φιλοξενία δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουν στο μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.