…Αρνείται να χάσει ο Θησέας, 0-0 με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης

Παραμένει αήττητος και αρνείται να χάσει ο Θησέας, μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία –χωρίς τέρματα- που έφερε στην έδρα του, αυτή τη φορά, κόντρα στη Νέα Αρτάκη. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Κώστα Σταματίου παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και δεν άλλαξε κάτι μετά την τέταρτη αγωνιστική στον Όμιλο, αφού σημειώθηκαν μόνο ισοπαλίες και μία μόλις νίκη, αυτή της ομάδας του Παλαμά κόντρα στην Αταλάντη.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας κι από τις δύο ομάδες, μιας και επικράτησε παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες. Η επανάληψη ήταν καλύτερη από πλευρά θεάματος, με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η πρώτη σημειώθηκε στο 64ο λεπτό, όταν το σουτ του Καρατζώλη έδιωξε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 73ο λεπτό και ο Βαρουξακης σούταρε από τη μικρή περιοχή, με τον κίπερ της Αρτάκης να αποκρούει ενστικτωδώς.
Θησέας (Κ. Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Σπαθής, Κουκουτής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (88ο Δημουλάς), Κοτζαθανάσης, Βαρουξάκης, Λίτσος (72ο Κατσιγιάννης), Καρατζώλης (82ο Φουρκιώτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.