Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στον ΝΠΣ Βόλος ενόψει Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο, να νοσηλεύεται ακόμη καθώς βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, ο ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον μεθαυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super league, θέλοντας να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάντως, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε ότι τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και ήταν όλα αρνητικά.

Όπως είναι γνωστό, ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσοκάνη και Περέα, τον πρώτο λόγω τραυματισμού και τον Κολομβιανό επιθετικό εξαιτίας της συμφωνίας που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός στον ΝΠΣ Βόλος. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός έχει καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του, γνωρίζοντας κι αυτός ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του, έστω και αν ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής αρκετές αδυναμίες στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του πάντως, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι δείχνει να υπολογίζει τον ΝΠΣ Βόλος, όπως φάνηκε και σε δηλώσεις που έκανε στη «NOVA». «Ο ΝΠΣ Βόλος είναι καλή ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει τη ζημιά. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια κατάσταση όχι μεγάλης σιγουριάς. Εγώ θέλω να βγάλω την αμφισβήτηση και από την άλλη θα δούμε τα θετικά» τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής, που έχει και αυτός πολλές απουσίες ν’ αντιμετωπίσει, λόγω τραυματισμών κυρίως…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.